Gå til hovedinnhold

Rom i bofellesskap Dalsbergstien 12A, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal10 m2
  • Antall rom1 ledig rom
  • Etasje5. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra23.06.2023

Betingelser

  • Månedsleie6 800
  • Depositum22 500
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Hvitevarer
  • Møbler

Utfyllende informasjon

Ledig rom i bofelleskap med høy standard på St. Hanshaugen.

ST. HANSHAUGEN: Rom i bofellesskap
Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bofellesskap med flere private rom. To komplette bad, kjøkken og spisebord med fire stoler. Leiligheten ligger i hjertet av St. Haugen rett ved inngangen til Oslos kuleste park med sin populære musikkscene. Kjente forretninger som Gutta På Haugen og Pascal ligger i umiddelbar nærhet. Det samme gjelder Høyskolen i Oslo samt nærhet til marka med gode idretts- og rekreasjonsmuligheter. Kollektivtransport er også i umiddelbar nærhet og om du har bil er det gode og enkle parkeringsmuligheter i gate. Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 15.8.2024
Maksimal leietid: 3 år

Elektrisitet, internett, med mer:
I tillegg til basisleien kommer kr 1000 pr rom som dekker strøm, Internett og møblering av rommet. Den totale leieprisen i leieavtalen vil inkludere disse utgiftene.

DEPOSITUM - SIKKERHET

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m. ved kontant depositum på depositumkonto i ditt eget navn.

Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositumgaranti fra Tryg forsikring, etter nærmere avtale. I så fall krever vi 5 ganger månedsleie som sikkerhet.

Utleier kan også vurdere å la deg kjøpe deg fri fra å stille sikkerhet, mot et tillegg i leien på kr 500 pr måned og at du aksepterer kredittsjekk.

STANDARD

- Leiligheten ble totalrennovert i 2014 og totalt bruttoareal/P-rom tilsvarer 175 kvm / 195 kvm.
- Leiligheten består av entré, gang m/skohylle, kjøkken, to baderom m/dusj og WC, vaskemaskin og tørketrommel og private rom m/seng og garderober (alt rennovert fra 2014).
- Bod
- Dørtelefon med video og åpner.
- Bredbånd via trådløst Internett og tilkoblingspunkt for kablet Internett på hvert rom sammen m/ punkt for kabel TV fra GET.
- 2 store kombiskap
- Røykvarslere og brannslukningsapparat.
- Støvsuger
- Verktøysett

BELIGGENHET

Meget sentralt beliggende midt i hjertet av St. Hanshaugen. I dette området er det svært mange cafeér, restauranter, butikker og servicetilbud av alle slag.

Av friområder har man St. Hanshaugen Park med musikkscene, samt gode treningsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Meget godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet.

ANDRE BOFELLESSKAP FRA Eiendomsforvalteren AS:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet i Oslo. Gi beskjed om du er interessert i å se våre andre bofellesskap.


Visningsinformasjon

Skriv litt om deg selv på mailfunksjonen på høyresiden så får du tilbakemelding og evt mulighet for visning.


Beliggenhet

Adresse: Dalsbergstien 12A, 0170 Oslo

Annonse-ID: 303350
Sist endret: 08.04.2024 20:27

Logg inn for å kontakte annonsøren