Gå til hovedinnhold

3 rom i bofellesskap Middelthuns Gate 14, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal10 m2
 • Antall rom3 ledige rom
 • Etasje1. etasje
 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.01.2024

Betingelser

 • Månedsleie5 500
 • Depositum22 500
 • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
  Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

 • Hage
 • Hvitevarer
 • Møbler

Utfyllende informasjon

Visning i dag. 3 rom Majorstuen med kjøkkenkrok, oppgradert bad og koselig bakhage

Vi vil leie ut rom til tre med  felles kjøkkenkrok/oppholdsområde, i en separat del av en leilighet i sentralt, men rolig område, på Majorstuen. (Oppgitt pris er per rom, Se mer info lenger ned.) (Det kan kanskje være mulighet å få ett ekstra rom, hvis dere er fire venner som deler, men ellers er det tre som deler kjøkkenet.)
Sende melding på Finn for å avtale visning søndag. Eller annet tidspunkt hvis dette ikke passer. (Ønsker avtalt tidspunkt så det ikke kommer så mange samtidig, derfor kun visning etter avtale..)

Leiligheten ligger i den rolige delen av Middelthunsgate (mellom Frognerparken og Vestkant-torget.) Det er kort vei til trikk, buss og T-bane og gangavstand til alt du trenger på Majorstuen.

Enheten består av to større og et (veldig) lite rom i tillegg til kjøkkenkrok/oppholdsområde.  Alle soverommene har god takhøyde og dobbeltseng-hems med god plass i tillegg til sofa/soveplass på rommet. (Hvert rom leies ut til en person, hvis ikke annet er skriftlig avtalt med de som vil dele et rom.) 
Prisen for det minste rommet er 5500, og for de sto største 7250 per rom. (Det er kun anledning til å bo en person per rom hvis ikke annet er avtalt.) Ved utleie av hele boligen til to personer (som da kan bruke det største rommet som stue) kan pris kanskje justeres litt.
Kjøkkendelen har (40 cm bred) ny oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, hybelkomfyr, kjøl/fryseskap og et lite spisebord (klaffebord) og kan leveres med tilnærmet alt nødvendig kjøkkenutstyr.   (Obs at det er lite og ganske enkelt, og ikke har mye ekstra oppholdsrom.)
Hvis to deler hele enheten, kan ett av rommene brukes som stue/ekstra oppholds/gjesterom.
Badet er enkelt, men nyoppusset, med nye fliser, dusj og toalett. Det er vaskemaskin og et lite skap til hver.
Soverommene og kjøkkenområdet har lakkerte, lyse tregulv, og lyse vegger.
       
Vi ønsker å leie ut til vennlige, rolige, unge voksne/voksne  og ansvarlige personer med god bo-evne, stabilt humør og respekt og toleranse for andre som bor i boligen og bygget, og som ikke ønsker å feste hjemme. Røyking og dyr er ikke tillatt. Av hensyn til samboere og naboer vil bruk av ulovlige rusmidler, bråk, ulovlig fremleie  eller annen oppførsel som er til plage eller kan være til sjenanse for andre, medføre umiddelbar heving av leieforholdet. 

De to største rommene koster 7500 kroner per stykk, mens det minste vil koste 5500 per måned. (De leies ut samlet eller hver for seg.)

I tillegg kan det være mulighet for at det leies ut ett stort rom ekstra med hems i tilknytning til enheten. (Avklares hvis det er interesse for det.)

Vennligst ta kontakt via Finn.no så kommer jeg strak tilbake til deg/dere for å svare på spørsmål eller avtale tid for visning.
Velkommen!


Visningsinformasjon

Ta kontakt på melding her eller SMS for mer informasjon eller for å avtale visning. Søndag 25.2. mellom 16 og 18 eller til annen avtalt tid.


Beliggenhet

Adresse: Middelthuns Gate 14, 0368 Oslo

Annonse-ID: 297227
Sist endret: 25.02.2024 10:10

Logg inn for å kontakte annonsøren