Rom i bofellesskap Thorvald Meyers Gate 18, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal11 m2
  • Antall rom1 ledig rom
  • Etasje3. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra12.09.2022

Betingelser


Fasiliteter

  • Møbler
  • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Heisann, velkommen til Ådne, Markus og Torgeir!

Kunne du tenkt deg et sosialt og avslappet kollektiv? Flott, for vi har ett rom ledig i denne romslige og lyse leiligheten, rett ved Birkelunden på Grünerløkka. Ingen av soverommene ligger vegg i vegg. Det gir da litt mer privatliv om du vil trekke deg tilbake.

Leiligheten har en stor stue med sofa og spisestue. Et romslig kjøkken med kjøkkenbord og to kjøleskap + fryser. Det er to inngangspartier og to bad. Du får derfor en slags egen inngang og bad. Det følger også med en bod med god lagringsplass. Inngang til gården finnes både i Thorvald Meyers gate og Sannergata. Leiligheten ble pusset opp i 2019, og holder derfor høy standard. Leiligheten er fullt møblert, med unntak av det ledige rommet som i utgangspunktet bare har klesskap og speil. Sofa, bord, smart-tv, diverse kjøkkenartikler osv. eies av de som bor i kollektivet, så man må kjøpe seg inn her for en slags liten depositum.
Fra før av er vi en trivelig og sosial gjeng på tre gutter, som blir boende i leiligheten. Vi er likegyldige til om du er gutt eller jente. Vi ser helst etter noen som er i midten av 20-åra og eldre.

Litt kort om hver av oss:

Ådne Dybdalen (27) fra Sjoa, Innlandet: Jobber som rådgiver innen veg- og gateplanlegging og er interessert i musikk, tegning/maling og friluftsliv. Han spiller flere instrumenter og er glad i å fortelle gode historier i sosialt lag.

Torgeir Knutsen (27) er fra Eidsvoll. Han jobber som journalist i TV 2. Han er interessert i fotball, friluftsliv, litt politikk og har egen seilbåt, som for øvrig står åpen for alle i kollektivet.

Markus Nytun Wilhelmsen (25) er fra Sykkylven og jobber som kontrollingeniør innen geoteknikk i Bane NOR. På fritida liker han å se på filmer og serier, trene, være sosial og å se på fotball.
Rommet som blir ledig er ca. 11 m2, og leien er 7400,- i måneden. Ellers kommer strøm og internett på omtrent 500 kr i måneden. Depositumet er på 22 250 kroner.

For de som er nye i byen: Leiligheten har buss og trikk i umiddelbar nærhet, samt det Grünerløkka har å by på av uteliv, utepils, kaféer og kultur.

Vi ønsker deg som er ryddig og sosial, og som vil være med å sette et personlig preg på vårt felles hjem. Samtidig er det rom for alenetid her i huset. Du må naturligvis også være en sikker betaler. Dersom du ønsker å ha en visning i person eller over FaceTime, ta kontakt med oss via melding her på hybel.no eller sms:

95098120

Nøl heller ikke med å stille spørsmål dersom du skulle ha noen!

Vi gleder oss til å høre fra deg.
- Markus, Ådne og Torgeir.


Visningsinformasjon

Ta kontakt for visning. Helst her inne på Hybel.no. Leser meldinger flere ganger daglig.


Beliggenhet

Adresse: Thorvald Meyers Gate 18, 0555 Oslo

Annonse-ID: 285666
Sist endret: 21.09.2022 23:14

Logg inn for å kontakte annonsøren