Gå til hovedinnhold

5 rom i bofellesskap Seilduksgata 15, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal12 m2
  • Antall rom5 ledige rom
  • Etasje4. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.07.2023

Betingelser

  • Månedsleie8 400
  • Depositum20 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto

Fasiliteter

  • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Fine store rom - Hjerte av Løkka - fra Juli/August

Leiligheten er malt etter at bildene er tatt.
Store fine rom.

725 kr pr rom kommer i tillegg for strøm, oppvarming og Internett.

En stor og klassisk hjørneleilighet med fantastisk beliggenhet i hjertet av Grünerløkka. Leiligheten ligger høyt og fritt i byggets 4. etg Meget etterspurt og sentral beliggenhet på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder.

Grünerløkka er en av de mest populære bydelene i sentrale Oslo, og har hatt en helt enorm utvikling de siste tiårene. "Løkka" er helt klart i dag byens mest attraktive og urbane bydel og området er mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gate caféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten, og flere er søndagsåpene. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av Løkkas mest populære spisesteder som erke-amerikanske The Nighthawk Diner, italiensk på Trattoria Popolare, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, eller hva med en digg burger på Munchies.

På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden rett utenfor døren, Sofienbergparken, Olaf Ryes plass og Cubaparken hvor man kan gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag.

Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser som Mathallen, BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen, BLÅ og flere andre serveringssteder.

For de tur- og treningsglade finnes fantastiske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Schous Plass, Ringnes Park, EVO, Fitnessxpress, samt Avancia på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 17, 11, 12 og 13) og busser (nr. 30 og 31) rett i nærheten. Flere av bussene går hele natten. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både t-bane, flytog- og øvrige bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass, St.Hanshaugen og Oslos nye bydel Sørenga med sitt fantastiske sjøbad.


Visningsinformasjon

Etter avtale


Beliggenhet

Adresse: Seilduksgata 15, 0554 Oslo

Annonse-ID: 245773
Sist endret: 24.05.2023 17:04

Logg inn for å kontakte annonsøren