Gå til hovedinnhold

Kvinne 30 år søker bolig for 1 person fra 01.03.2021


Ønsket bolig

  • Boligtype Hybel, Leilighet, Hus
  • Beliggenhet Bærum, Lørenskog, Oslo

Betingelser

  • Antall1 person
  • Maks leie10 500,-
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Fra dato01.03.2021

Om leietaker

  • Jobbstatus Deltidsjobb
  • Arbeid Trener
  • Renslighet Ryddig
  • Festvaner Fester ikke

Utfyllende informasjon

!! Bofellesskap passer IKKE !!

Hei, mitt navn er Diana, og jeg er en 29 år gammel kvinne. Jeg beskriver meg selv som pålitelig, og du kan alltid forvente at jeg betaler leien min i tide. Jeg er trener på Haukåsen skole.Jeg trives i et ryddig miljø og setter pris på orden i hjemmet mitt. Mine interesser inkluderer trening, dans, arrangementer og å utforske naturen. Jeg røyker ikke, har ikke bil eller dyr.
For øyeblikket leter jeg etter et nytt sted å bo etter at huset jeg leier ble solgt. Jeg foretrekker en rolig atmosfære rundt meg og unngår fester hjemme. Jeg er bevisst på mitt strømforbruk og bruker kun det nødvendige. På soverommet mitt foretrekker jeg å sove i kalde rom så strømforbruket er minimalt.
En av mine store lidenskaper er å utforske verden rundt meg. Dette gjør jeg ved å prøve nye ting, besøke museer, nyte naturen, reise og danse. Jeg setter pris på øyeblikkene med stillhet og ser frem til å finne et nytt hjem som passer mine behov og interesser.

Must-have:
Separat soverom
Oppvaskmaskin
God isolasjon
Bod for sykler og ski

Helt fantastisk hvis boligen ligger i nærheten av naturen, hybelen er ved siden av huset og sone 1.

Referanser:

Diana har bodd i leilighet i underetasjen i mitt hus på Høybråten. Dette har hun gjort siden 1/11-21. Grunnen til at hun må flytte nå, er at jeg har solgt huset. Hun er stille og rolig, og betaler punktlig. Jeg kan gi henne mine beste anbefalinger !
Vennlig hilsen Jarl

Til hvem det måtte angå. Jeg heter Shchepetilnikov Alexey, 45 år gammel, bor i Asker og eier enebolig med utleiedel. Diana Panovska var leietaker hos meg i 2021. Hun er en veldig hyggelig person og var veldig god leietaker. Hun er høflig og veldig stille dame, som alltid betaler husleie i tide. Leiligheten ble alltid holdt ren og ryddig, uten noen form for rot eller skade på konstruksjoner, møbler eller hvitevarer. Hun måtte flytte fra Asker til Høybråten pga logistikkutfordringer, men vi fortsatt holder kontakt med hverandre av og til. Jeg tror at Diana Panovska vil være ansvarlig leietaker, og jeg anbefaler henne uten å nøle. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon, ikke nøl med å kontakte meg.
Med Vennlig Hilsen, Alexey

Logg inn for å kontakte annonsøren