Gå til hovedinnhold

Kvinne 33 år søker bolig for 1 person fra 01.10.2019


Ønsket bolig

  • Boligtype Hybel, Leilighet, Hus
  • Beliggenhet Askøy, Bergen, Bergen, Os, Sotra

Betingelser

  • Antall1 person
  • Maks leie9 000,-
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Fra dato01.10.2019

Om leietaker

  • Sivilstatus Singel

Utfyllende informasjon

Om bolig:
Ønsker å leie bolig i Bergen og omegn, gjerne med strøm inkludert. Har tidligere bodd i nærheten av bykjernen, men ønsker helst å bo landlig med bedre standard enn i gamle Bergenshus:) Har oppført oktober som dato ønskes leid, men er fleksibel på tid for overtagelse. Søker i hovedsak en umøblert leilighet, med hvitevarer og strøm inkludert. Utsikt, soverom med plass til dobbeltseng og noe nyere standard er de viktigste kriteriene. Om det finnes turstier/fjellturer i nærhet, samt gode bussforbindelser blir jeg meget fornøyd! Størrelse kan variere fra 30 til 70kvm, avhengig av utleieobjektet og pris.

Om meg:
Jeg er en 34 år gammel kvinne fra Hardanger i Odda. Trives med tur i skog og mark, samt glad i sjø. Er omgjengelig, sosial og trives godt i eget hjem. Er for tiden på jobbjakt, og har vurdert å flytte fra Bergen til mer solfylte strøk, men med familie og venner i Bergen har det med tiden blitt mitt andre hjem. Interessert i leiligheter både på Askøy, Sotra eller på Os :) Om det derimot skulle finne seg en skjult perle et annet sted til ok pris, er dette hjertelig velkommen! Røyker ikke, har ikke dyr og tar heller en fest hos andre enn hos meg selv da jeg verdsetter fred i heimen :) Er rolig, trives å ha det rent og ryddig rundt meg og søker en seriøs utleier hvor kommunikasjon går lett og feilfritt! Setter ut annonse da jeg har meget god erfaring med dette tidligere, både kvalitet og seriøsitet for utleier og meg selv.
Har utdannet meg på UIB, har en mastergrad og har i den forbindelelse hatt jobb knyttet til dette. Mener et google søk på mitt fulle navn, vil gi et mer utfyllende inntrykk av hvem jeg er. Tar helst bilde av vakre landskap og øyeblikk i natur, men la ved noen bilder etter tips.

Kontakt:
Jeg kan kontaktes per telefon og/eller mail for oversendelse av eventuelle bilder/annen info. Er på nåværende tidspunkt hos familie i Odda, men møter mer enn gjerne for en hyggelig prat og visning fortløpende der og når det måtte passe i Bergen!

Hvis dette kan være av interesse, ta gjerne kontakt her.
Mvh Hilde

Logg inn for å kontakte annonsøren