Mann 33 år søker bolig for 2 personer fra 01.06.2022


Ønsket bolig

  • Boligtype Leilighet, Hus
  • Beliggenhet Charlottenlund, Dovre, Flatåsen, Heimdal, lundåsen, Malvik, Oppdal, Ranheim, Risvollan, Sjetnmarka, Steinan, Trøndelag, Vikåsen

Betingelser

  • Antall2 personer
  • Maks leie10 000,-
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Fra dato01.06.2022

Om leietaker

  • Jobbstatus Ikke i jobb
  • Sivilstatus Samboer
  • Renslighet Ryddig
  • Festvaner Fester ikke

Utfyllende informasjon

Hei,

Vi er et par i midten av tredveårene som ønsker å finne et stabilt og godt sted å bo. Vi legger generelt stor vekt på relasjoner og ønsker å finne et sted å leie hvor dialogen mellom oss som leier og du/dere er basert på gjensidighet og romslighet. Vi vil ha et sted med utleiere hvor det er lov å både sørge, grine og smile. Ser for oss å flytte ut en gang mellom juni og september, alt etter som.


Hvem er så vi?
Det er meg Eira på 35 og Leif-Conrad på 33, som kommer fra henholdsvis nord og sør i landet. Vi møttes for snart syv år siden i Trondheim og har vært sammen siden.

Vi er begge 100% uføre uten at vi ser på det som noe som definerer oss. Vi er reflekterte, kompetente personer, som også har noen ekstra store utfordringer i livet. Jeg, Eira, ble utsatt for overgrep som barn, og sliter nå med senfølger. Jeg har en ME/kronisk utmattelses-problematikk og PTSD. Jeg er sensitiv på mye og mangt, og trenger mye hvile og ro. Leif-Conrad har også utfordringer som kan plasseres i kategorien ME/ utmattelse, og er også den av oss som forholder seg til folk og tar seg av det meste av praktiske/fysiske oppgaver.

Vi er oppegående, reflekterte mennesker som er veldig relasjonsorienterte. Vi er glade i å forstå og å bli bedre til å være der for hverandre. Forholdet vårt er det aller viktigste i livene våre, og vi har også drømmer og visjoner for fremtiden. Det å få gode vekstvilkår nå, i form av gode utleiere, en god, sunn bolig og å kunne ta vare på oss selv ellers, vil bety enormt mye for oss.

Ellers ser vi en del på serier, gamer eller leser webromaner. Vi liker å kunne snakke åpent og ærlig med folk, selv om vi de neste årene trenger å pleie sårene våre som to skadde løver.Hva ønsker vi oss?
Når vi nå ser etter et sted å bo ønsker vi å bo de neste fem-ti årene. Vi legger vekt på beliggenhet, selve leiligheten/huset selvfølgelig, men viktigst for oss er utleierelasjonen. Vi kan se for oss alt fra et godt naboskap der vi jevnlig oppdaterer hverandre på hva som skjer og generelt tar vare på og hensyn til hverandre som gode naboer. I andre enden har vi en mye nærere relasjon til hverandre som går mer over i å bli familie. Uansett grad av nærhet vil vi ha stabilitet, ærlighet og gjensidighet. Sånn vi ser det oppnås det best gjennom en moralsk og relasjonell forbindelse der vi alle investerer i hus, hjem og miljø.

Siden vi er så sensitive kommer vi ikke unna at det er visse ting som fungerer bedre for oss enn andre når det kommer til et bosted. Varme i gulv, god isolering, lydisolering; dette er alle ting som bidrar i stor grad for vår del. Det skal mye til for at vi velger å bo i kjellerleilighet under bakken, eller i et stort eldre hus. Videre tenker vi oss noe over 40kvm, og helst med et adskilt kontor/disponibelt rom i tillegg til soverom.

Det er veldig stressende å skulle ha f.eks rørlegger på besøk så at ting er på stell og ikke trenger fiksing/oppussing med det første er viktig. Likevel, bare for å gjøre det enda mer komplisert, er ikke nymalt/nyoppusset bosted det ideelle for oss siden vi er sensitive også på lukt og avgassing.


Beliggenhetsmessig ønsker vi helst ikke å bo nært mye trafikk, høyspentledninger/trafo eller andre støykilder. Viktig at vi har det litt skjermet, og pluss om det er nært natur/hage.

Praktiske ting:
Vi bor i Trondheim, og trenger å være nokså sikre på ting om vi velger å komme på visning. Til gjengjeld er det jo snakk om at vi bor der lenge, så er kanskje greit å ta ting litt roligere enn vanlig.

Vi har ingen dyr, røyker ikke, drikker ikke, fester ikke og er på flere fronter ''enkle leietakere''. Vi har som sagt en god del erfaring med å leie og dermed generelt det å bo og ta vare på et sted. Vi ønsker å ta godt vare på stedet vi bor, selv om det også er varierende hvor mye vi kan gjøre på en dag eller en uke.

Det er en tid for alt, og for vår del er dette en tid i livene våre vi ønsker å hvile, sørge og komme oss på beina igjen. Vi håper å finne noen som kan gå oss i møte, for vi trenger det virkelig for å komme oss genuint til hektene igjen.

Vi er interessert i mye forskjellig, blant annet medfølende kommunikasjon, systemtenkning, sosial bærekraft, gaming og selvfølgelig ting som er helserelatert. Hvis helsa hadde vært bedre hadde vi nok gått mer turer i lag, deltatt på litt ulike kurs og generelt vært mer å se rundt omkring.

Ønsker å bo utenfor bykjernen.

Dersom du/dere har lest så langt; takk for oppmerksomheten. Dersom du/dere liker det har vi skrevet og lurer på vi kan være en match, send oss en melding og fortell om deg/dere selv.

Mvh Eira og Leif-Conrad


Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren