Gå til hovedinnhold

Leilighet, 5 roms Schønings Gate 14A, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeLeilighet
  • Areal90 m2
  • Antall rom5 roms
  • Antall soverom4 rom
  • Etasje1. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra20.08.2024

Betingelser

  • Månedsleie35 000
  • Depositum100 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Hvitevarer
  • Ingen gjenboere
  • Kabel-TV
  • Livsløpsstandard
  • Moderne
  • Rolig
  • Sentralt
  • Vaktmester-/ Vektertjeneste

Utfyllende informasjon

Totalrenovert 5-roms leilighet med attraktiv beliggenhet | Hvitevarer | 2 bad | Høy standard

Velkommen til Schønings gate 14!

Schønings gate er en av Majorstuas beste adresser – ett steinkast fra det yrende folkelivet i Bogstadveien, men stille og rolig i staselig gate med front garden og noen av Oslos flotteste gårder fra århundreskiftet.

Vi har nå til leie en nyoppusset 6-roms leilighet på ca 110 kvadratmeter. Leiligheten inneholder blant annet orginal strukkatur, kjøkken fra kvalitetsprodusenten HTH med fullt integrerte hvitevarer, to fasjonanelle bad med regnfallsdusj hvor det ene har opplegg for vaskemaskin, og fem store soverom. Selv om leiligheten er stor og takhøyden god, er vinduene nylig byttet slik at kostnaden for oppvarming holdes lav selv om strømprisene er høye. Leiligheten ligger i fredfull gate med god utsikt, her oppleves det lite støy fra naboene som for øvrig er et ungt og inkluderende miljø. Dette er det mange vil betegne som en drømmeleilighet i et av Oslo's mest attraktive boligstrøk. Her får man svært god bokvalitet i en romslig leilighet med stort volum, moderne kjøkken, stor gang og med kvalitet i alle ledd. Bygget har egen vaktmester og trappevask inkludert i leien.

Beliggenhet og nærområdet:
Schønings Gate 14A har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen. Bygårdene i området er i klassisk stil fra slutten av 1800- tallet og begynnelsen av 1900-tallet, med flotte for-/bakhager, trær og beplantning. Beliggenheten er et meget sentralt utgangspunkt med nærhet til et yrende restaurant- og kaféliv, samt en rekke forretninger og servicetilbud. Umiddelbar nærhet til hovedstadens mest ettertraktede handlegate, Bogstadveien/Hegdehaugsveien. Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Det er gangavstand både til Stensparken, Marienlystparken og Frognerparken. I Frognerparken finner du flotte turstier, frodig beplantning og grøntanlegg i særklasse.

Nærområdet tilbyr fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m. Både Bislett og Majorstuen har gode treningstilbud med Sats ved både Colosseum og Bislett, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien. Kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra, Meny eller søndagsåpne Bunnpris og Joker i Kirkeveien. For et bredere utvalg finnes Jacobs ved Colosseum. I nærheten ligger også spesialforretningen Fromagerie - en rendyrket ostebutikk. Noen kvartaler lenger ned i Bogstadveien ligger en av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, konditorier, restauranter og utesteder. På Valkyrie Plass arrangeres jevnlig det populære arrangementet Bondens Marked som tilbyr oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker. Her ligger også nye og superkule Valkyrien senter med food court, eksklusive klesforretninger og Vinmonopol for å nevne noe.

For den handleglade ligger Oslos desidert mest populære og eksklusive handlegate i Bogstadveien rett ved. Hegdehaugsveien/Bogstadveien har gjennomgått en omfattende rehabilitering og området er ferdigstilt med økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet, økt beplantning og oppvarmede fortau m.m. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og caféer. Attraktive Aker Brygge og Tjuvholmen ligger en kort trikketur unna med flere av byens mest populære spisesteder og restauranter.

Kollektivtilbud:
Majorstuen er et viktig knutepunkt for en rekke kollektivtilbud. I Kirkeveien stopper buss nr. 20, 22, 25, 28 og F1 (Flybuss) med rute Majorstuen-Lørenskog, Galgeberg-Skøyen og Fornebu-Helsfyr. Gangavstand til trikken med linje 11, 12 og 19 fra Majorstuen, samt til Majorstuen T-banestasjon med alle T-banens linjer.

Eiendommens rom:
Indre rom: Entrè, bad, to separate bad, 4 soverom, egen stue og kjøkken.

Inventar:
Boligen leies ut umøblert.
Integrerte hvitevarer: Kombiskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.

Fasiliteter:
Boligen har dørtelefon, utsikt mot Schønings Gate og opplegg for internett.

Parkering:
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm og internett.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang:
Overtakelse: 15.09.2024
Leietid: 15.09.2024 - 15.09.2027
Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Videre vil det kun være mulig å si opp leieforholdet i Mars, April og Mai med utflytning i Juni, Juli eller August.

Kontraktsinngåelse:
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling. Leien betales forskuddsvis den 1. hver måned.


Visningsinformasjon

Ta kontakt for visning!


Beliggenhet

Adresse: Schønings Gate 14A, 0362 Oslo

Annonse-ID: 333312
Sist endret: 11.09.2024 12:10

Logg inn for å kontakte annonsøren