Gå til hovedinnhold

Rom i bofellesskap Munkedamsveien 57, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal85 m2
  • Antall rom1 ledig rom
  • Etasje5. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.03.2024

Betingelser

  • Månedsleie8 500
  • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett, Kabel-/Digital-TV
  • Depositum25 500
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto

Fasiliteter

  • Hvitevarer
  • Møbler

Utfyllende informasjon

Ledig rom i hyggelig bokollektiv

Hei!
Vår fine roomie Emilie flytter ut av kollektivet vårt for å flytte inn med kjæresten sin, og derfor er vi på jakt etter en ny person.

Litt om oss:
Jeg heter Armita, er i tidlig 30årene, er filmskaper og jobber også i kunstfeltet. Jeg ville beskrevet meg selv som en utadvendt og energisk person, som er glad i mennesker, film, komedie, kunst og i å lage mat.

Her bor også Ana, hun er i slutten av 30 årene og er fra Brazil. Hun flyttet til Norge for doktorgraden sin som hun ble ferdig med tidligere i år og jobber nå i en fulltidsstilling. Hun er en veldig hyggelig, varm og utadvendt person.

Hva vi er ute etter:
Vi har alle kommet godt overens, og pleier å ha gode samtaler når vi henger på stua. Vi leter etter en hyggelig, hensynsfull, ryddig og veldig gjerne sosial person til et rom i kollektivet. En kvinne som er i ca. samme aldersgruppe, mellom ca. 25-37 år.

Andre krav: ingen dyr, barn eller røyking i leiligheten. Dette er heller ikke er festkollektiv.

Soverommet som leies ut er på 9.5 kvm!

OM DU ER INTERESSERT:
Ta gjerne kontakt om du er interessert eller har spørsmål. Fortell også litt om hvem du er og hva du driver med i meldingen.
Jeg tar kun kontakt med aktuelle.
__________________________________________________________

Info/beskrivelse av leiligheten og rommet fra utleier:


Moderne leilighet på 85 kvm i 5. etg ved Aker Brygge / Tjuvholmen. Leiligheten er gjennomgående med veldig god standard og fullt møblert og utstyrt. Den ble oppusset med bl.a nytt bad (2013) og dusjkabinett (juli 2017). Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer (fra juli 2017), nymalte vegger og himling samt nytt parkett på soverom (juli 2017) og nye gulvfliser i entré/gang (juli 2017). Leiligheten er fullt møblert og leien inkluderer integrerte hvitevarer, vaskemaskin, møbler, senger, garderobeskap, oppvarming og flat-tv.

Leiligheten er klar til innflytting i løpet av desember 2023 (etter avtale). Det er langtidsleie.

Bygningen har heis til samtlige etasjer. Stort utvalg av gateparkering og mange p-hus i området. Veldig stor offentlig el-bil parkering et kun et steinkast unna. Bussholdeplass rett utenfor. Gangavstand til trikk- og togstasjon (Nationalteateret).

STANDARD:
Det er en gjennomgående selveierleilighet i 5. etasje, fullt møblert med effektiv planløsning og høy standard. Boligen er en 5-romsleilighet med rikelig skapplass, nyere bad med dusjkabinett og egen vaskemaskin, stor stue/spisestue samt et nytt og moderne kjøkken fra Epoq. Parkett i alle soverom samt stue. Gode nyere gulvfliser i entré og gang. Fliser på bad og wc. Pusset, malte og lyse flater.

ENTRÉ OG GANG:
Stor, åpen entré med god plass til oppbevaring av sko og ytterklær samt sitteplasser. Moderne dørtelefon for å styre innslipp av gjester til oppgangen. Nyetr gulvfliser og downlights i himling.

STUE:
Stor og lys stue med hvitmalte flater, downlights i himlingen og parkett/tregulv. Stuen har store vinduer med utsikt i flere retninger inkl. havet. Alt av møblement er nyinnkjøpt (juli 2017 og 2021) og inkluderer bl.a hjørnesofa med sjeselong, sort glassbord med lys gulvteppe under, flat-tv på sort tv-bord spisebord. Moderne spise/barbord i høyglans hvit med matchende spise-/barstoler.

SOVEROM:
Rommet har god skap-/oppbevaringsplass, og rammemadrass.

KJØKKEN:
Flunkende nytt kjøkken med høyglans hvite glatte fronter og hvit benkeplate. Alt av integrerte hvitevarer er helt nytt og ubrukt (frys/kjøl, komfyr, platetopp (induksjon), mikrobølgeovn og avtrekksvifte.

BAD OG WC:
Flislagt gulv med varmekabler, dusjkabinett, servant i benk, vaskemaskin og god skapplass. Downlights i himling. Varmekabler i gulvet. Separat WC med servant og servantskap samt downlights i himling.

TV, OPPVARMING OG STRØM:
Leiligheten har vannbåren oppvarming i tillegg til varmekabler på badet. Kabel-tv (basis-pakke) er inkludert i husleien. Strøm og internett er også inkludert.

BELIGGENHET:
Boligen befinner seg meget sentralt innenfor et av Oslos mest eksklusive og populære områder ved Aker Brygge og Tjuvholmen, med alt av shoppingsenter/butikker, restauranter, kaféer, servicetilbud, kino m.m. Stranda på Tjuvholmen ligger også kun et steinkast unna.
Solrik med utsikt mot fjorden. Kollektivtransport i umiddelbar nærhet.


Visningsinformasjon

Visning gjøres etter avtale


Beliggenhet

Adresse: Munkedamsveien 57, 0270 Oslo

Annonse-ID: 315248
Sist endret: 06.04.2024 23:02

Logg inn for å kontakte annonsøren