Gå til hovedinnhold

3 rom i bofellesskap Thurmanns Gate 16A, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal9 m2
 • Antall rom3 ledige rom
 • Etasje2. etasje
 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra27.09.2023

Betingelser

 • Månedsleie7 990
 • Inkludert Internett, Kabel-/Digital-TV
 • Depositum16 000
 • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
  NAV-garanti
  Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Hage
 • Dyrehold tillatt

Utfyllende informasjon

Rom i bofellesskap

Sentralt på Sagene - Rom i bofellesskap
Dette er et godt organisert bokollektiv av god standard. 4 soverom med felles stue og separat kjøkken med plass til spisebord. Baderom med egen dusjsone og vaskemaskin medfølger.

Alle hvitevarer inkludert

LEIEPERIODE
Leiestart: tidligst mulig
Minste leietid: Frem til 01.08.2024 (kan diskuteres)
Makstid: Frem til 01.08.2026

ROM
Soverom 1 (ca. 9m2) - UTLEID
Soverom 2 (ca. 8m2)
Soverom 3 (ca. 8m2) - UTLEID
Soverom 4 (ca. 9m2) - UTLEID

Elektrisitet:
Strøm kommer separat. Internett (fiber) er inkludert i felleskostnadene. Det er varmekabler i de fleste rom.

DEPOSITUM
3 ganger husleien
Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, kan du kjøpe depositumgaranti.

KORT FORTALT
Leiligheten holder gjennomgående god standard og vedlikeholdes løpende. Gjennomgående 5-roms leilighet med en rolig beliggenhet internt på sameiets tomt. Leiligheten ligger i en høy 1. etg. Nytt gulv i 2021 og 22 kvm bodplass som fordeles på leietakerne. Ca. 900 bussavganger i døgnet rett ved leiligheten. Sykkelparkering og barnevognskur. Fantastisk fellesområde og lekeplass innerst på sameiets tomt.

BUTIKKER OG SERVICETILBUD
Det er flere koselige kafeer og restauranter som Sagene lunsjbar, Mysterud Bar, Bamboo, Helt rått, Kaffegram, Kaffebrenneriet mv. i nærmiljøet. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Ekstra (2 minutt fra leiligheten). På Sagene Torg finner man det meste av frukt og grønt. Ellers er Rema 1000 og døgnåpne Joker i umiddelbar nærhet! Det finnes også prisvinnende Sagene Bokhandel, klesbutikker, hudpleier, apotek m.m. i området. Nærmeste kjøpesenter er Storo Storsenter som pr. i dag huser 130 butikker.

UTDANNING
Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærhet. Ullevål Universitetssykehus ligger noen minutters gange unna.

TRENINGSTILBUD
SATS ligger midt i Sagene Ring et par minutter fra leiligheten. SATS er også på Storo storsenter. Myrens Sportssenter på Torshov er et flott senter med lyse og luftige lokaler i Myrens Verksted. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

VISNING
Send forespørsel gjennom finn.no

Utleier ønsker hovedsakelig at leiekandidater kommer på visning slik at det blir lettere å sette sammen et velfungerende bokollektiv, samt at leietaker kan ta en beslutning om å bo der eller ikke basert på en best mulig informasjon. Unntaksvis kan utleier likevel godta å inngå leieavtale usett ("fjernutleie") som en "ekstraservice" for leiekandidater som ikke har mulighet (tidsmessig, økonomisk eller av andre grunner) til å komme på visning og derfor selv velger å leie usett basert på informasjonen som er oppgitt i annonsen eller det som kommer frem på eventuell video-visning, visning via telefonintervju eller liknende.


Visningsinformasjon

Ta kontakt for å avtale visning


Beliggenhet

Adresse: Thurmanns Gate 16A, 0461 Oslo

Annonse-ID: 310698
Sist endret: 22.09.2023 13:01

Logg inn for å kontakte annonsøren