Gå til hovedinnhold

Leilighet, 2 roms Tidemands Gate 31, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeLeilighet
 • Areal47 m2
 • Antall rom2 roms
 • Antall soverom1 rom
 • Etasje4. etasje
 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.03.2023

Betingelser

 • Månedsleie14 000
 • Depositum42 000
 • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
  Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Utfyllende informasjon

Topp beliggenhet ved Frognerparken

Pen 2-roms leilighet på 47 kvm i svært sentral bygård på Frogner/Majorstuen. Malt i lyse farger, og parkett på alle gulv. Leiligheten består av gang/entré, bod, stue og kjøkken. Soverom med garderobeskap. Flislagt bad med og varmekabler. Opplegge for vaskemaskin. Rolig gate og rikelig med dagslys. Månedlig husleie er kr. 14.000,-. I tillegg til husleien kommer kr 211,-/måned for internett fra Telia. (100mbps)

Leiligheten er umøblert og uten hvitevarer, men nåværende leietaker selger stekeovn og oppvaskmaskin rimelig. Gratis fellesvaskeri med god kapasitet og nyere maskiner. Det er ikke tillatt med hunder i våre leiligheter.

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming, leietaker tegnet eget strømabonnement.

Sikkerhetsstillelse:

Depositum er kr. 49.500,-. Vi tilbyr leiegaranti fra Söderberg & partners. Depositum fra NAV og garantibrev vil ikke aksepteres.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang:

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene å si opp avtalen. Etter utløp av 9 - månedersperioden kan begge parter si opp med 3 måneders varsel. Kontrakten tegnes for 3 år av gangen med mulighet for forlengelse.

Beliggenhet:

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Frogner/Vestkanttorvet. Nabolaget består hovedsakelig av ambassader, store villaer og klassisk bygårdsbebyggelse. Åpent, luftig og trafikkstille strøk. Området er særdeles populært med en hyggelig atmosfære og består av kort vei til alt av fasiliteter. Gangavstand til sentrum og Aker Brygge. Bygdøy Allè, Solli plass og Frognerveien med sitt rike og spennende tilbud av eksklusive butikker, delikatesseforretninger, populære utesteder og restauranter m.m. Like i nærheten finner du også Colosseum kino og handlegaten Bogstadveien med alle muligheter for shopping.

Et par kvartaler unna ligger flotte tur og friområder med Frognerparken, Frognerbadet og området rundt Gimle og Skarpsno ned mot Frognerkilen.

Alle typer offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.


Visningsinformasjon

Send melding om du ønsker visning.
Besvares man-fre i kontortid..


Beliggenhet

Adresse: Tidemands Gate 31, 0260 Oslo


Generell informasjon

Dypro Eiendom AS

Dypro eier og leier ut leiligheter i Oslo sentrum, med gårder på Majorstua, Sofienberg og på Røa.

Annonse-ID: 295804
Sist endret: 15.03.2023 15:41

Logg inn for å kontakte annonsøren