Gå til hovedinnhold

Rom i leilighet Storgata 23, Elverum


Om boligen

  • BoligtypeRom i leilighet
  • Areal10 m2
  • Antall rom1 ledig rom
  • Etasje3. etasje
  • LeieperiodeKorttidsleie
  • Ledig fra01.07.2024

Betingelser

  • Månedsleie5 250
  • Inkludert Oppvarming, Varmtvann, Internett, Kabel-/Digital-TV
  • Depositum15 750
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto

Fasiliteter

  • Balkong
  • Hvitevarer
  • Møbler

Utfyllende informasjon

JOBBE I ELVERUM I SOMMER?

ETT ROM LEDIG I SENTRALT JENTEKOLLEKTIV FRA 1. JULI TIL CA. 10 AUGUST

Skal du jobbe i Elverum i sommer? Vi har ett ledig rom i vårt nyoppussede, hyggelige og svært sentrale kollektiv.

To jenter i starten av 20-årene er allerede på plass, en tredje flytter inn midt i august. Dermed har vi noen uker ledig i juli/august, dersom noen trenger et midlertidig sted å bo.

Leiligheten er nyoppusset og ligger midt i Elverum sentrum med gangavstand til "alt".

Den har tre luftige, doble soverom - alle med store innebygde garderobeskap. Det er god plass til dobbeltseng og pult samt annet møblement på alle soverommene.

I hjertet av leiligheten finner du en åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater med utsikt til Glomma. Kjøkkenet er nytt sommeren 2022, og alt av hvitevarer følger selvsagt med. Det er godt med skapplass på kjøkkenet, og i tillegg er det montert åpne hyller over den ene benken.

I allrommet finner du også en egen spisekrok med bord og stoler, samt en romslig stueavdeling med sofa, skuvseng og alt du måtte trenge av innredning. Leiligheten leies ut delvis møblert.

Fra stuekroken kan du gå rett ut på en vestvendt veranda med utsikt mot gamlebrua som også er gangveien mellom øst- og vestsiden av sentrum. Verandaen - som er delvis overbygget - ble beiset og malt i sommer, og er i likhet med fellesrommene møblert.

Leiligheten har naturligvis også et bad. Et stort vindu og store speilflater sørger for at det er massevis av naturlig lys i værelset. Det er også satt inn ny baderomsinnredning som har godt med skapplass, og en kombinert vaskemaskin/tørketrommel følger også med i leien.

Fra leiligheten er det i underkant av to kilometer til Terningen Arena, 1,2 kilometer til stasjonen, 600 meter til sykehuset, 500 meter til Kremmertorget, 10 meter til utelivet og 50 meter til nærmeste park.

Leiligheten nyter også godt av en butikk som holder åpent sju dager i uka ligger i byggets første etasje. Alt av restauranter, kafeer, puber og barer ligger et lite steinkast fra leiligheten, og både rådhuset, biblioteket, lekeplassen i sentrum og Glomma er like rundt hjørnet.


Kabel-TV, internett, renovasjon og andre løpende utgifter er inkludert i leien som lyder på 5.250 kroner mnd.

Fra utgangsdøren er det gang- og sykkelavstand til alt, men dersom du likevel ønsker å ha bil - finnes det et par løsninger. Du kan enten leie garasjeplass i nabobygget eller benytte deg av gratis gateparkering mellom klokka 18.00 og 08.00.

I Storgata bor du enkelt, lettvint og sentralt i hjertet av Elverum - eller "Leiret" som det heter på folkemunne.

Lurer du på noe, eller vil komme på digital eller fysisk visning?

Da er det bare å ta kontakt med Ola Andreas Thorset på 99 62 19 77 eller Wenche Norberg-Schulz på 99 54 77 44. Du kan også få tak i oss via Hybel.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale


Beliggenhet

Adresse: Storgata 23, 2406 Elverum

Annonse-ID: 282292
Sist endret: 23.04.2024 11:46

Logg inn for å kontakte annonsøren