Gå til hovedinnhold

Leilighet, 4 roms Stjørdalsveien 3A, Trondheim


Om boligen

  • BoligtypeLeilighet
  • Areal74 m2
  • Antall rom4 roms
  • Antall soverom3 rom
  • Etasje4. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.08.2024

Betingelser

  • Månedsleie26 000
  • Inkludert Oppvarming, Varmtvann, Internett
  • Depositum78 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    NAV-garanti
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Balkong
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-Plass
  • Heis
  • Hvitevarer
  • Ingen gjenboere
  • Lademulighet
  • Livsløpsstandard
  • Moderne
  • Parkett
  • Utsikt

Utfyllende informasjon

Lilleby - Flott 4- roms toppleilighet med 2 balkonger og flott utsikt

Velkommen til Lilleby Triangel Sør
Dette er toppleiligheten helt øverst i prosjektet og ytterst med mange vinduer, gode solforhold og fint utsyn! Vi kan også leie ut p-plass til denne leiligheten. Dette er et sjeldent objekt på leiemarkedet!

Dette er siste del av prosjektet Lilleby Triangel og er den trekanten som ligger nærmest Lademoen og Trondheim Sentrum. De første byggetrinnene i dette prosjektet ble ferdig sommeren 2020 og sommeren 2022 ble dette siste byggetrinnet ferdig. Bygget ligger langs Jarleveien og har gjennomgående leiligheter som ender både mot Nyhavna og inn mot parken og fellesarealene i midten mellom byggene, samt leiligheter som kun vender inn mot parken. Denne leiligheten vender inn mot parken.

Leiligheten var helt ny sommeren 2022. Dagens leietakere skal flytte på seg og denne blir nå ledig fra 1. august 2024.

Er du interessert så les gjennom hele annonseteksten og følg instruksjonen som er gitt nederst i annonseteksten.

For English speaking customers;
The apartment is NOT furnished. The pictures are for show. You need your own furniture. And we don't rent out short-term, like 6 months.
Longterm rental only and you need to rent the whole apartment and furnish is yourself.

Innhold
Leiligheten er en 4- roms topp- og endeleilighet i 4. etasje.
Det er en egen balkong utenfor stuen og ut fra det ene soverommet som tilhører denne leiligheten. Den ligger helt øverst i bygget, som er det grønne bygget på bildene. Ytterst, nærmest E.C. Dahls. Det at det er 4- roms betyr at den har 3 egne avdelte soverom, de er på ca. 7, 8 og 13 kvm. Hvert soverom er utstyrt med kablet internett, i tillegg til standard WIFI i leiligheten, og kan passe for 3 venner som vil bo sammen. Vær likevel oppmerksom på at vi leier ut hele leiligheten samlet, og ikke rom for rom. Badet har hvite fliser på vegg og lys gråe fliser på gulv. Det er varmekabler i gulvet, fin grå baderomsinnredning fra JKE og et speil med lys over servanten. Det er selvsagt mulighet for å sette inn vaskemaskin og tørketrommel på badet. Videre er det er grått og pent kjøkken fra JKE, med flis over kjøkkenbenken. Alle hvitevarer på kjøkken er inkludert. Leietaker stiller med egen vaskemaskin på bad. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken og stuen har utgang til egen balkong. Leiligheten leveres med garderobeskap på soverommene, solskjerming på stue og gardinstang på soverom ellers er den umøblert. I kjelleren er det en sportsbod for oppbevaring av sykkel, ski og annet du/dere ikke trenger hver dag.

Alt inkludert, lett tilgjengelig og moderne
MySpot Living er et nytt selskap og vi har spesialisert oss på utleie av helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i Trondheim. Eiere og drivere av selskapet har jobbet med eiendom i over 20 år. Alle våre leiligheter leveres med internett, TV, oppvarming, varmtvann, kommunale avgifter og fellesutgifter inkludert i husleien. Det eneste du betaler utenom er innboforsikring og strøm, og den er svært lav på slike nye leiligheter fordi energikravene er strenge på nye bygg og du kun bruker strøm til lys, hvitevarer og gulvvarmen på badet. Det er kun noen 100 meter til nærmeste Metrobuss holdeplass som tar deg dit du ønsker i Trondheim og det er gang og sykkelavstand til Trondheim Sentrum.

Husleien betaler du enkelt gjennom efaktura/fast trekk hvis du foretrekker det. Du får en egen innlogging og kan enkelt kommunisere med oss via vårt digitale kunde oppfølgingssystem. I tillegg blir du en del av MySpot Living sitt fordels program og kan nyte godt av ferdigforhandlede avtaler for våre kunder, f. eks. vår avtale med Sykkelsentralen som ligger på Lilleby. Flytt inn hos oss og få gode rabatter på kjøp av el- sykkel, bare for å nevne noe.

digital signering av husleiekontrakt
digital etablering av depositum eller garanti
digital overtakelsesprotokoll
digitalt forvaltningssystem

Beliggenhet
Lilleby området med Nyhavna er Trondheims største byutviklingsprosjekt og langt over 1000 boliger er allerede ferdigstilt og innflyttet i området som dette prosjektet ligger i. Området har raskt blitt veldig populært og Trondheim sentrum har fått en ny utvidelse rett bortenfor Solsiden og før Lade. De som har flyttet inn i området er over snittet fornøyd og er veldig gode ambassadører for området. Nå kan du også få muligheten til å bli en av de fornøyde beboerne på Lilleby. Metrobussen går rett forbi Lilleby og det er egen togstasjon på Lilleby så kollektiv mulighetene i området er optimale. Det er kun en kort gåtur eller sykkeltur til Solsiden eller Trondheim Sentrum.

Depositum eller garanti? Du bestemmer
Du velger selv om du vil stille med et tradisjonelt depositum gjennom en bank eller om du ønsker å kjøpe en garanti løsning, hvor du slipper å låse av den summen et depositum krever. Du velger dette underveis i signeringsprosessen av husleiekontrakten.

Bilder
Bildene viser hvordan det kan bli seende ut i en leilighet som dette når du flytter inn. Leiligheten leies ut umøblert så alle møblerings løsninger er kun eksempler. Ikke noe av dette medfølger i leieforholdet, med unntak av garderobeskap på soverom. Bildene er tatt fra denne leiligheten. Vedlagte planløsning under bildene viser planløsningen for denne leiligheten.

Visning
Vi gjennomfører kun visning med leietakere som vi mener er aktuelle og som passer leiligheten, så følg oppskriften i annonsen, så vil vi ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning med de som er aktuelle leietakere.
Det er derfor ikke noe poeng å sende oss enkle meldinger kun med teksten: "Når er det visning?" eller "vi vil komme på visning". Visning er en siste avklaring for å sikre at alle parter blir fornøyde, det bør være nok info i annonsen til å kunne ta stilling til om dette er en aktuell leilighet å leie for deg/ dere. Mange av våre leiligheter blir utleid basert bare på bilder og annonsetekst, uten visning. Dere får selvsagt se den, hvis dere er aktuelle for å leie, men det er som sagt det siste vi avklarer.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av fjernvarme som er inkludert i husleien. Det eneste du betaler for er et strøm abonnementet som gjelder varmekablene på badet, lyspunktene og hvitevarene i leiligheten. Erfaringen er at strømregningene til våre kunder er svært lave, og ligger på ca. 300-500,- pr. mnd. med normale strømpriser for en 2- roms. Større leiligheter som denne vil selvsagt få større strømutgifter. Individuelle forskjeller er det selvsagt, men et lavt energiforbruk i nye leiligheter vil komme deg som kunde til gode. Du bør tenke på dette hvis du sammenligner husleie på en eldre bolig og en ny leilighet som dette.

Dyrehold
På grunn av allergi og astma har vi forbud mot dyrehold i våre leiligheter.
Det hjelper dessverre ikke hvor liten og søt (og påstått allergivennlig) hunden deres er. Vi kan dessverre ikke tillate dette, da leiligheten senere ikke kan bebos av folk med allergi.

Parkering
Vi har normalt ikke parkeringsplass til våre leiligheter, men i dette bygget har vi noen få p-plasser som også skal leies ut til våre kunder. Er du på utkikk etter en sentrumsnær leilighet med egen p- plass, så kan dette være stedet for deg. Her kan du leie en p-plass for kr. 1.250,- pr. mnd. - dette kommer i tillegg til oppgitt husleie.

Oppsigelsestid
Normalt i våre kontrakter så er det oppsigelse en gang pr. år, i april, med utflytting innen 31.07 hvert år. Det er også mulig å få en fleksibel avtale med 3 mnd. oppsigelse, men da vil husleien være høyere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Ønsker du å leie?
Vi ønsker å vite hvem som bor i våre leiligheter, så hvis du er interessert i denne leiligheten så vil vi at du sender oss en melding med noen ord om deg selv og hvor lenge du ønsker å leie, så vi kan finne en best mulig løsning for deg.
Det skal du gjøre ved å finne boligen på hybel.no og sende oss en melding via melding- systemet der. Det er vårt forvaltningssystem og sikrer oss å ha all kommunikasjon på en plass. En trygghet for deg og oss.


Visningsinformasjon

Les annonsen og gjør som beskrevet


Beliggenhet

Adresse: Stjørdalsveien 3A, 7066 Trondheim


Generell informasjon

Pål Restad

MySpot Living er et nytt og annerledes konsept for leie av leilighet. Vi kjøper helt nye leiligheter i nye attraktive boligprosjekt som vi leier ut til deg som er mer tjent med å leie enn å eie akkurat nå. På hjemmesiden vår vil vi presentere nye prosjekter med nye leiligheter etterhvert som de blir klare for utleie.

Annonse-ID: 273185
Sist endret: 20.04.2024 08:34

Logg inn for å kontakte annonsøren