2 rom i bofellesskap Von Der Lippes Gate 17, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal15 m2
  • Antall rom2 ledige rom
  • Etasje3. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.12.2021

Betingelser


Fasiliteter

  • Møbler
  • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Leiligheten ligger midt i smørøyet i Oslo, med få minutters gange til både Adamsstuen, Bislett, Majorstuen, Frogner, populære Damplassen, samt Vulkan på Grunerløkka og Karl Johan i sentrum.

For studenter ligger Oslo MET på Bislett kun 10 minutters gange fra leiligheten, retning sentrum. Gangavstand i motsatt retning ligger Tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen. God offentlig kommunikasjon med buss i både Ullevålsveien og Collets gate, samt trikk fra Thereses gate. Linjene tar deg enkelt og raskt til sentrum, Oslo S, Bjørvika, Solli plass, Aker Brygge, Nydalen, Sagene, Blindern, Handelshøyskolen BI.

Rom 1: Utleid
Rom 2: ca 15 kvm
Rom 3: ca 15 kvm
Rom 4: Pendler

Det er totalt 4 rom, men det siste rommet kommer ikke til å bli utleid, men være til disposisjon for eier (pendlerrom). Leiligheten er totalt 100kvm P-rom inkl rommene.

Dette er et oppusset og godt organisert bo-kollektiv med kjøkken m/spiseplass (møbelert), gang, helt nyoppsusset bad, ekstra WC-rom og felles stue (møblert).
Nye hvitevarer i hele leiligheten, oppvaskmaskin, stekeovn, ventilator m/kullfilter, 2 kjøleskap og vaskemaskin m/tørk (kombimaskin).
Rommene er ikke møbelert, men har et skap disponibelt på hvert rom.

Strøm og internett er inkl i husleien.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Du er:
- Rolig og viser respekt for andre.
- Glad når det er rent og ryddig rundt deg, og utfører dine renholdsplikter i kollektivet.
- På jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og krav om nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 for hverdager og kl 24:00 og 09:00 for helg.

Rom 2 og 3 er ledige fra 01.12.21

PS: Noen av bildene er fra oppussingen.


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Von Der Lippes Gate 17, 0454 Oslo

Annonse-ID: 264970
Sist endret: 24.11.2021 15:18
Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren