Gå til hovedinnhold

Leilighet, 1 roms Badebakken 2, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeLeilighet
  • Areal24 m2
  • Antall rom1 roms
  • Antall soverom1 rom
  • Etasje1. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.11.2024

Betingelser

  • Månedsleie14 000
  • Inkludert Varmtvann, Internett, Kabel-/Digital-TV
  • Depositum40 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    NAV-garanti
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Hvitevarer
  • Kabel-TV
  • Livsløpsstandard
  • Moderne
  • Parkett
  • Rolig
  • Sentralt
  • Vaktmester-/ Vektertjeneste

Utfyllende informasjon

Nydalen - Moderne og lys 1.roms leilighet

Velkommen til Badebakken 2 - en lys og tidløs leilighet med kort avstand til Nydalen, Akerselva og Voldsløkka. Leiligheten har en praktisk planløsning som gir mange gode møbleringsmuligheter. Leiligheten er ikke møblert.

Leiligheten holder en god standard med nytt gulv og malte overflater fra 2021.

Høydepunkter:

- Moderne og tidløs leilighet
- Nytt gulv og malte overflatter fra 2021
- Kort avstand til Nydalen, Akerselva og Voldsløkka
- Sentral beliggenhet med kolonialbutikk, buss og T-bane i umiddelbar nærhet
- Leiligheten passer perfekt for par/enslige

STANDARD:
Entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Entré: Romslig og tiltalende entré med plass til oppbevaring av yttertøy. Dørcalling på vegg.

Stue: Hyggelig stue med plass til sofa og spisegruppe. Stuen er malt i en lys tidløs farge som i kombinasjon av gulvet og vinduet gir en god atmosfære. I stuen har man flere forskjellige møbleringsmuligheter.

Kjøkken: Tidløst og moderne kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet ligger i egen nisje som vender ut mot stuen. Kjøkkeninnredningen består av frittstående kjøleskap/frys, ovn og platetopp.

Baderom: Tidløst flislagt baderom med innfellbare dusjdører fra 2021, servant, speil, klosett og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv.
Nytt gulv fra 2021.
Malte overflater fra 2021.

OPPVARMING:
Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på baderom.

INVENTAR:
Umøblert. Kjøkkenhvitevarer medfølger.

FASILITETER:
Boligen har dørtelefon, Kabel-tv abonnement (grunnpakke) og bredbånd.

KOSTNADER VED Å LEIE BOLIG:
Leietager tegner eget strømabonnement og egen innboforsikring.
Kabel-tv, Internett og andel felleskostnader er inkludert i leien.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum tilsvarende 3 måneder, eller kjøpe en leiegaranti.

LEIETID:
- Ønsker langtidsleie med tre års avtale
- Ønsker minste leietid på 12 måneder
- Etter 12 måneder kan leieavtalen sies opp med tre måneders frist av begge parter

VISNINGSINFORMASJON:
Ring, eller send meg gjerne e-post for avtale. Fortell gjerne kort om deg selv, med referanser fra tidligere leieforhold. Fikser visning digitalt eller fysisk etter avtale.

BELIGGENHET:
Badebakken ligger i grønne og frodige omgivelser ved Akerselva, og er ett perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv. Noe av det beste med leiligheten er beliggenheten som er akkurat i grensen mellom kulturbydelen Sagene og marka nær bydelen Nordre Aker. Fra leiligheten har man ro, lys og luft, og en behagelig utsikt mot Voldsløkka, Ullevål og trehusbebyggelsen på Berg. Når man går ut, tvers over gaten har man Nydalen og Storo med alle dets servicetilbud, Handelshøyskolen BI og arbeidsplasser. På den andre siden, mot Sagene er det små lokal butikker, søndagsåpne butikker, kolonihager, spisesteder, parker og kulturtilbud.

BUTIKKER / SERVERINGSSTEDER / KINO:
Det er gangavstand til alt man trenger i hverdagen. I enden av kvartalet har man Kiwi, Meny og Bjølsenhallen blant annet. I Nydalen er det ett nyåpnet torg, Norges største kino, ODEON Imax kino, hoteller, Storo Storsenter (som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer), og plantasjen blant mye annet. Dette bare ca. 5 minutters gange fra Badebakken. Det er mange populære serveringssteder for alle anledninger beliggende i begge bydelene og innen kort gange.

KOMMUNIKASJON:
God kommunikasjon i området med hyppige avganger både med T-bane (Nydalen T-banestasjon), buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussholdeplass like ved leiligheten med buss nr. 51, 54 og 37. Bussrute 54 og 37 har også nattruter. Kort vei til flybussen samt 23 og 24-bussen på Ring 3. Og enkel tilgang til 30, 20 og 21 bussen med flere.

TUROMRÅDER / TRENING:
Badebakken ligger inntil fine turstier langs Akerselva, som går helt fra Maridalsvannet i Nord til Oslo Sentrum og Bjørvika i sør. Her kan man følge elven og finne urørt natur, badeplasser, parker og urbant storbyliv. Rundt Voldsløkka går det en 1460 m lang tursti, og her blir det også tråkket ski spor på vinteren. Alternativt kan man hoppe på 54 bussen til Maridalen og nå flotte tur- og ski løyper der. Det er tilrettelagt sykkelveinett til sentrum, som en del av by-rutene innen ring 3. Det er by- sykkel stativer ved busstoppet, samt ved Moldegata. For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo senteret og i Nydalen, i tillegg til Fitnesspoint, EVO, Myrens sportssenter og Fitness Express i gangavstand unna.

PARKER:
Det er flere parker innen kort gangavstand og som har en rekke tilbud for rekreasjon og trening. Det er konserter i enkelte parker med jevne mellomrom, og det er tilrettelagt for aktivitet, eller avslapping. Voldsløkka blant annet er ett flott friområde med kunstgressbane, gressbaner, gressletter, tennisbane, skatepark, sandvolleyballbane, ballbinge, lekeplass, bandy bane med mer.

Kort vei til tilbud på Sandaker, Bjølsen, Ullevål, Nydalen, Sagene og St. hans haugen, gangavstand til Grünerløkka. Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av en sentral beliggenhet og et grønt, rolig bomiljø!

BARNEHAGER, SKOLER OG FRITID:
Badebakken barnehage (0-2 år)
Mor Go'Hjertas barnehage (1-5 år)
Montessorribarnehage Solsikken Maristova (2-5 år)
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.)
Bjølsen skole (1-10 kl.)
Nordpolen skole (1-10 kl.)
Morellbakken skole (8-10 kl.)
Vestre Aker skole (8-10 kl.)
Nydalen videregående skole
Blindern videregående skole

PARKERING:
Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er også mulig å leie parkeringsplass i nærheten.

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

ANNET:
- Dette er en røykfri leilighet
- Dyrehold er ikke tillatt


Visningsinformasjon

Visning kl 1800 søndag 6. Oktober.
Meld deg på visning 90968396


Beliggenhet

Adresse: Badebakken 2, 0467 Oslo

Annonse-ID: 253622
Sist endret: 28.09.2024 20:03

Logg inn for å kontakte annonsøren