Gå til hovedinnhold

Rom i bofellesskap Anton Dalsegs Veg 2, Fåberg


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal10 m2
  • Antall rom1 ledig rom
  • Etasje1. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.08.2023

Betingelser

  • Månedsleie5 950
  • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett
  • Depositum19 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Garasje/P-Plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møbler
  • Terrasse

Utfyllende informasjon

Studentkollektiv i moderne leilighet med høy standard. Alt inkludert i leien!

Hei studenter!
Velkommen til Anton Dalsegs Veg 2A

Har du ikke fått svar om studieplass enda? Vi kan fortsatt skrive kontrakt med oppstart fra 01 August, som kun er gyldig dersom du takker ja til tilbud om skoleplass på HiNN ved Lillehammer.

I denne leiligheten blir det 4 ledige rom fra 01 August 2024!

LINK FOR VIDEOVISNING
Har du ikke mulighet til å komme på fysisk visning, men ønsker å sikre deg et rom i et trygt, moderne hjem med høy standard for både inventar og vask/orden:

https://web.min-sky.no/share/3a54a8e5-26e5-47b0-a5c0-8e1695af3bd5

Nye vil bli tatt godt i mot og jeg kan utveksle nummer og navn med de andre slik at dere kan bli kjent før innflytting.

Kom på visning hvis du syntes dette høres ut som noe for deg. Vi kan gjerne ta digital visning over FaceTime for de som synes det blir langt å kjøre.

Når leiligheten er fult utleid, kan du gjerne stå på venteliste. Fra 20 Juli når alle studentene får svar om studieplass vil de eventuelle ledige rommene bli utleid fortløpende.

Leiligheten er romslig, og rommene er store. Dette gjør at man aldri får følelsen av at man går oppå hverandre. Man kan trekke seg tilbake hvis man ønsker fred og ro. Alle rommene er innredet med nye 120 senger og alle rommene har skrivepult og skap.

Velkommen til Anton Dalsegs Veg 2A.

Anton Dalsegs Veg 2A er en nyoppført leilighet på ca. 130 kvadratmeter. Beliggende sentralt i bydel Jørstadmoen med nærhet til høgskolen, matbutikk, post i butikk, treningssenter, sandvolleyballbane, svømmehall, fritidsbad, fotballbaner, langrenn- og lysløype og frisbeegolfbane. Alt innenfor gå- og sykkelavstand.

Leiligheten er laget med hovedmål for å gi deg som student et moderne hjem. Et hjem med høy standard til en rimelig pris, hvor alt er inkludert i leien. Boligen er møblert slik at du kan flytte rett inn. Alle møblene er nyinnkjøpte og av god kvalitet.

Leiligheten er totalrenovert. Alt er revet ned til stendere og betongdekke. Leiligheten og alt i den er helt nytt og bygget etter TEK17. Ny isolasjon, vegger, betonggulv (20 cm betong i etasjeskille) med trinnlydsplater og varmekabler i alle gulv, alle dører og vinduers nye. 2 nye, romslige og moderne bad med dusjhjørne på storformat flis. Nytt kjøkken fra IKEA. Inneholder mye skapplass og stor benkeplass. Et funksjonelt kjøkken med hvitevarer som 90cm bred kombinert kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr.

Leiligheten inneholder yttergang, teknisk rom, to bad, to ganger, stue og kjøkken i åpen løsning og fem soverom.

Badet er utstyrt med helt ny vaskemaskin og tørketrommel;
BWG486W0: En god maskin fra toppmerket til Grundig, de har kortprogram på full maskin: 60 grader på 60 minutter, 50 på 50 også videre med full maskin.
BTGF484RX: Toppmodell 8 kg med 2 varmeelemter som gjør at du kan korte ned tiden kraftig på mange programmer, utstyrt med klart glass som også ser veldig bra ut.

Utleie vil hovedsakelig være til høgskolestudenter.

* Du deler bad med kun 1 eller 2 andre personer avhengig av hvilket soverom du velger.

* Stor parkering med plass til mange biler.

* 100 m til bussholdeplass. Det går buss til høgskolen minst 1 gang i timen.

* 3,6 km til Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer.

* 10 min til Høgskolen med buss. 6 min kjøring med bil.

* 750 m til matbutikk og post i butikk.

* 1 km til Actic treningssenter og svømmehall på Jorekstad Fritidsbad.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapet har stort fokus på trygghet og trivsel for alle. Jeg forsøker i stor grad å matche hvilke personer som skal bo sammen. Dersom du har flyttet inn tar jeg gjerne med deg på å velge ut hvem du skal bo sammen med. Eller om dere er en gjeng som kjenner hverandre litt fra før.

Kollektivet skal bestå av 4-5 rolige og ansvarsfulle personer med god boevne samt toleranse og respekt for andre. Det er ønskelig at leieboer er aktiv i jobb og/eller studier, har egen inntekt/foreldre som betaler, er myndig og må beherske norsk/svensk/dansk godt – både skriftlig og muntlig.

Dette kollektivet er for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling.

Røyk og dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, husbråk, naboklager eller overdreven festing er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet.

LEIEPERIODE OG KONTRAKT

Leien vil være 5950 kr + 450kr i strøm. Her har du som student kun en fastpris å forholde deg til, som kan være veldig greit med tanke på slik strømprisene har utviklet seg i dag.

Leieperiode er fra august 2024.
Kontrakten vil være en tidsbestemt avtale med mulighet for å avslutte leieavtalen 31.07 hvert år, gitt at oppsigelse er sendt til utleier innen 01.04. Utleier kan avslutte avtalen på samme betingelser. Leietaker er ellers bundet i avtaleperioden.

FORVALTNING PÅ HYBEL.NO
Leieforholdet forvaltes via Hybel.no. For leietaker betyr dette i all hovedsak at husleien faktureres og innkreves av Hybel.no

HUSLEIEKONTRAKT
For partenes trygghet benyttes Hybel.no sin digitale leiekontrakt. Begge parter signerer kontrakten med BankID.

Leietaker kan velge mellom depositumskonto eller depositumsgaranti:

DEPOSITUMSKONTO
Depositumet skal innbetales til depositumskonto i Lea bank opprettet av utleier på Hybel.no

DEPOSITUMSGARANTI
I samarbeid med Tryg Forsikring tilbyr vi et godt alternativ til vanlig depositumskonto. Ved kjøp av depositumsgaranti betaler leietaker kun 14% av depositumsbeløpet, og slipper å binde opp et stort beløp på depositumskonto. Garantien gir samme sikkerhet for utleier.
Leietaker kan velge å stille depositum i form av depositumsgaranti. Denne kjøpes av leietaker på Hybel.no

KREDITTSJEKK
Utleier kan velge å foreta en kredittsjekk av potensielle leietakere på Hybel.no. Det vil da bli stilt krav om inntekt og null betalingsanmerkninger.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale depositum pålydende 18 000 kr eller etablere depositumsgaranti via Hybel.no. Kontrakten signeres digitalt gjennom Hybel.no med bankID. Her vil du som leietaker alltid ha full oversikt over ditt leieforhold samt opprette avtalegiro og skrive til utleier via en chatfunksjon.

FORDELER MED DEPOSITUMSGARANTI
Du slipper å binde opp penger i depositum
Et utlegg mindre når du skal leie
Tilfredsstiller utleiers krav til sikkerhet
Sparer tid etableres der og da

HVIS DU ØNSKER Å LEIE
Send meg en melding, mail eller ring med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Legg gjerne ved referanser fra tidligere leieforhold.

Arne Morstad 90643070


Visningsinformasjon

Ikke nøl med å ta kontakt på telefon, mail, sms eller melding her inne.

VIDEOLINK
https://web.min-sky.no/share/3a54a8e5-26e5-47b0-a5c0-8e1695af3bd5


Beliggenhet

Adresse: Anton Dalsegs Veg 2, 2625 Fåberg

Annonse-ID: 246898
Sist endret: 05.04.2024 13:35

Logg inn for å kontakte annonsøren