4 rom i bofellesskap Glückstads Gate 5D, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal9 m2
 • Antall rom4 ledige rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID240353

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.01.2021
 • Månedsleie6 900,-
 • Depositum20 700,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Nytt og svært sentralt kollektiv på 82 m2 med 4 soverom - klar for utleie 1. januar 21 // Bislett/St Hanshaugen. Stor takhøyde - 270 cm.

LEIEPRISER:
Rom 1: ca 14,5 m2 - Månedsleie 8200
Rom 2: ca 8 m2 - Månedsleie 6700
Rom 3: ca 9 m2 - Månedsleie 6900
Rom 4: ca 7,5 m2 - Månedsleie 6700
Alle rom vil ha klesskap, stol og pult. Seng tar du ha med selv.
Strøm og Internett kommer i tillegg på 600 kr/mnd (vil bli regulert etter faktisk strømbruk).

Leiligheten har bod i kjeller for oppbevaring (sykler, ski, det man ønsker). Bygården har pen bakgård.
En leietaker pr rom. Røyking og dyrehold er ikke tillatt i leiligheten.
Depositum: 3 x månedsleie
Fasiliteter: møblert, bredbåndstilknytning, kabel-TV, moderne, rolig og sentralt,

Beskrivelse:
Glückstads gate 5D. En lys leilighet med klassiske detaljer.
Den er klar for utleie fra 1. januar 2021. Klargjøring i desember inkludert male rom.
(Rekker vi å gjøre den klar før jul så kan det flyttes inn tidligere uten tillegg.)
Leiligheten har en flott beliggenhet i et sentralt og attraktivt boligområde på idylliske St. Hanshaugen med alt du trenger i umiddelbar nærhet.
Leiligheten får 4 soverom. Den har en praktisk planløsning med entrè, bad (m/varmekabler) , separat kjøkken/stue/oppholdsrom og god takhøyde. Romslig entré med god plass til sko og yttertøy.
Kjøkken har mye skap- og benkeplass og består av frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, kjøkkenvifte og kjøl/fryseskap.
Leiligheten får ny vaskemaskin og tørketrommel og ny varmtvannstank vil bli installert.
Leiligheten ligger i rolig miljøgate, og dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt, men likevel rolig. Her bor man i svært mange fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

BELIGGENHET:
Attraktivt og sentralt område på St. Hanshaugen med nærhet til alt. Fra leiligheten er det gangavstand til forretninger, treningssenter, dagligvareforretning, kollektivtilbud, skoler og barnehager, samt flotte grøntområder. Få minutters gange fra boligen finner du også den populære handlegaten Bogstadveien med forretninger, cafeer og restauranter. Også kort vei til populære Grünerløkka med sitt yrende folkeliv og spennende forretninger. Gangavstand til Vulkan med mathallen, hvor det er en mengde ulike spisesteder. Dagligvarehandelen kan gjøres ved en rekke matbutikker i nærområdet. Området rundt boligen byr på flere flotte parkområder som St. Hanshaugen park, Slottsparken og Iladalen park. Området byr på svært gode muligheter med offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Verdt å nevne er den korte veien til Oslo MET/Høyskolen.

Mål for kollektivet er at beboerne, består av unge voksne og ansvarlige med godt humør, toleranse og respekt for hverandre. De vi ser for oss er unge voksne i alderen 19-30 år. Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesrom.

HENVENDELSE
Send melding med informasjon om deg selv, jobb/studier, hobby/fritidsaktiviteter, mobilnummer, varighet på leieforholdet og referanser fra tidligere leieforhold, om du da ikke flytter ut hjemmefra for første gang. Utleier ønsker dette for å kunne sette sammen et velfungerende og godt kollektiv.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum tilsvarende 3 måneder i Nordea Direct (depositumkonto), eller kjøpe en leiegaranti fra Søderberg & Partners.
Prisen for garanti i dette leieforholdet tilsvarer ca %-andel av depositumet . Garantipremien betales ved kontraktsinngåelse.
Fordeler med leiegaranti:
- Du slipper å binde opp penger i depositum
- Et utlegg mindre når du skal leie
- Tilfredsstiller utleiers krav til sikkerhet

ANNET
Minimum leietid ved oppstart er ett (1) år (9 måneders bindingstid og 3 måneder oppsigelse). Ønsker man å flytte før bindingstiden er løpt ut må man selv finne ny leietaker, samt betale et gebyr NOK 2500,-.
Vi gjør videre oppmerksom på at det i medhold av husleieloven ikke er anledning å inngå husleiekontrakter for kortere tid enn tre år. Dette innskrenker dog ikke leietakers rett til å si opp avtalen innen frist nevnt over, ei heller utleiers og leietakers rettigheter i henhold til husleielovens øvrige bestemmelser.
Sosialgaranti fra NAV (eller annet tilsvarende) som husleiebetaling eller sikkerhetsstillelse (depositum) aksepteres ikke.
NB! Arealangivelse er omtrentlig.


Visningsinformasjon

Visning
Vi overtar leiligheten 11. desember. Visning blir ikke mulig før midten av desember (16/12).


Beliggenhet

Adresse: Glückstads Gate 5D, 0170 Oslo

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren