Rom i bofellesskap Bernt Ankers Gate 33, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal11 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje2. etasje
 • Bolig-ID214047

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.09.2020
 • Månedsleie6 500,-
 • Depositum21 900,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Velkommen til Bernt Ankers Gate 33 på sjarmerende Fredensborg rett ved populære Torggata hvor du bor meget sentralt. Boligen ligger i et livlig og hyggelig område i stor utvikling. Her finner du alt fra gamle trehus og flotte bygårder, til nyere moderne bygg. I nærområdet har du alt hva du trenger i hverdagen. Veien er kort til både Grünerløkka, Torggata, St. Hanshaugen, Bislett og Oslo sentrum.

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bofellesskap med kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og private, møblerte rom i 2. etasje.

Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Leilighetene ligger i andre etasje, rett over næringslokalet (for tiden et utested) som ligger i første etasje. FIDAN Eiendom kontrollerer ikke utestedets åpningstider, men har truffet omfattende tiltak for lyddemping mellom etasjene. Du som vurderer å bo her, må være klar over at utestedet kan ha åpent flere dager i uken. Rom 2-7 i leilighet 202 i andre etasje passer derfor best til personer som selv jobber kveld/natt og kommer sent hjem. Rom 1 ligger derimot vesentlig mer skjermet, og er ikke berørt av musikk eller annen støy fra utestedet i samme grad. Ønsker du roligere forhold henviser vi til annonsene som gjelder 3. og 4. etasje i samme bygård og til våre øvrige annonserte bofellesskap.

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 31.8.2021 (kan diskuteres)
Maksimal leietid: Frem til 31.8.2023

HUSLEIE / RENT - ROMLISTE

Basisleie (varierer i samsvar med rommenes størrelse):

2. floor - apt. H0202 - bofellesskap 2:

- Rom 1 - ca 10 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 15.8.21 (jente, 1993, butikkjobb)

- Rom 2 - ca 11 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 15.8.21 (gutt 1997, lærling)

- Rom 3 - ca 9,5 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, 1999, fotballspiller)

- Rom 4 - ca 7,5 m2 + høy seng 120x200 cm: Kr 6700. Ledig 15.9.20

- Rom 5 - ca 6 m2 + høy seng 120x200 cm: Kr 6500. Ledig 30.9.20

- Rom 6 - ca 6 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 15.08.21 (gutt, 2000, Student)

- Rom 7 - ca 9 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, 1995, helsefagarbeider)

Elektrisitet, Internett med mer:
I tillegg kommer kr 600,- for andel strøm, bredbånd og møblering av rommet (garderobe, høy seng m/madrass, skrivebord og stol, samt eget kjøleskap).

DEPOSITUM - SIKKERHET

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale. Du kan også kjøpe deg fri fra å stille sikkerhet, mot et tillegg i leien på kr 500 pr måned og at du aksepterer kredittsjekk.

STANDARD

Boligene holder gjennomgående høy standard og er godt vedlikeholdt. Boligen ble totalrenovert i 2018.

Takhøyden i 2. etasje er ca 3 meter. Sengene står ca 190 cm over gulvet, med trapp opp. Dette gir svært god plassutnyttelse på rommene.

INNHOLD

Kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og 5 eller 7 private rom (alle møblert).

Alle rom er møblert med seng m/madrass, kjøleskap, garderobe, arbeidsbord, arbeidsstol, leselampe, nattbord, ovn og persienner inkludert.

Inventar/hvitevarer i fellesområdene:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Oppvaskmaskin
- Komfyr og koketopp
- Micro
- Ventilator
- Støvsuger
- Gardintrapp

NB! Dekketøy/kjøkkentøy leveres ikke fra utleier. Dette må medbringes/spleises på av beboerne.

OMRÅDE

I hjertet av Oslo, gangavstand til det meste Oslo har og by på. Vis a vi Oslo Sportslager. Få minutters gange til servicetilbud som dagligvare, kafeer, restauranter, apotek, treningssentre, skoler, barnehager, høgskolen i Oslo samt spennende shoppingmuligheter.

Like i nærheten finner du det nyetablerte Vulkan-området med blant annet Arakataka restaurant, Rockefeller, uteliv på Youngstorget, Shopping i Torggata.

Turmuligheter langs Akerselva, med stier som går helt opp til Kjelsås.

Se video laget av Thon Eiendom:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=drxO6W8LsFY

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Bernt Ankers Gate 33, 0183 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren