Rom i bofellesskap Industrigata 53B, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal10 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje2. etasje
 • Bolig-ID206257

Betingelser

 • LeieperiodeKorttidsleie
 • Ledig fra01.09.2020
 • Månedsleie7 500,-
 • Depositum21 600,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og meget godt organisert bofellesskap med syv private og godt lydisolerte rom. Komplett bad, ekstra WC-rom, kjøkken m/glassbord og 2stoler. Leiligheten har kort avstand til Bogstadveien, Majourstuen og Bislett. Matbutikk ca 100 meter unna. Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 15/8-2021 (kan diskuteres)
Makstid: Frem til 15/8-2023

HUSLEIE - ROMLISTE

Basisleie (varier i samsvar med rommenes størrelse):

- Rom 1 - (seng 90 x200): UTLEID minst til 15.08.21 (gutt, 1996, student)

- Rom 2 - (seng 90x200): UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, student)

- Rom 3 - (seng 90x200): UTLEID til minst 15.08.21 (gutt, 1999, butikkmedarbeider)

- Rom 4 - (høy seng 120x200): UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, 1999, student)

- Rom 5 - (høy seng 120x200): Kr 7500. Ledig fra NÅ

- Rom 6 - (seng 160x200): UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, 1997, jobb i barnehage)

- Rom 7 - (seng 120x200): UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, 1993, jobb i butikk)

Elektrisitet, internett, med mer:
I tillegg til basisleien kommer kr 600 pr rom som dekker strøm, Internett og møblering av rommet. Den totale leieprisen i leieavtalen vil inkludere disse utgiftene.

DEPOSITUM - SIKKERHET

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale. Du kan også kjøpe deg fri fra å stille sikkerhet, mot et tillegg i leien på kr 500 pr måned og at du aksepterer kredittsjekk.

STANDARD

- Leiligheten ble totalrennovert i 2013 og totalt bruttoareal/P-rom tilsvarer 105 kvm / 90 kvm.
- Leiligheten består av entré, gang m/skoskap, kjøkken, baderom m/dusj, WC, vaskemaskin og tørketrommel, ekstra WC-rom og 7 private rom m/seng og garderober (alt rennovert 2013).
- Loftsbod og meget stor kjellerbod
- Dørtelefon med åpner.
- Bredbånd fra GET (300/15 MB/s) distribuert via trådløst Internett og tilkoblingspunkt for kablet Internett på hvert rom sammen m/ punkt for kabel TV fra GET.
- 2 store kombiskap
- Røykvarslere og brannslukningsapparat.
- Støvsuger
- Gardintrapp
- Verktøysett

De syv (7) rommene er utrustet/møblert med:
- B30 lyd/branndør med unik lås
- ekstra lydisolerte og brannsikre vegger (doble gipsplater på begge sider av isolasjon)
- rammemadrass u/overmadrass fra str 90x200 til 160x200, se rom liste.
- oljefylt elektrisk ovn for oppvarming
- IKEA PAX garderobeskap
- knagger på vegg til jakker
- persienne eller rullgardin
- skrivebord og stol

BELIGGENHET

Stille og samtidig sentralt beliggende i den enveiskjørte Industrigata, tverrgate til Bogstadveien. I dette området er det svært mange cafeér, restauranter, butikker og servicetilbud av alle slag.

Av friområder har man Frognerparken med tennisbaner og Stensparken, samt gode treningsmuligheter på både på Majorstuen og Bislett.

Det er et godt kollektivtilbud i området, med T-bane, trikk, buss og flybussen.

Gå-avstander fra leiligheten:
1. Rema 1000: 100 m
2. Bogstadveien: 150 m
3. Buss/trikk i Bogstadveien: 200 m

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Industrigata 53B, 0357 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren