Rom i bofellesskap Ullevålsveien 59A, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal10 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje2. etasje
 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.08.2021

Betingelser

 • Månedsleie6 500
 • Depositum21 300
 • Godtatt sikkerhet Depositumskonto

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv med stort kjøkken m/spiseplass, gang, baderom, ekstra WC-rom, 8 private rom (alle møblert). Takhøyden er ca 310 cm og boligen har sentral beligenhet på flotte St. Hanshaugen. Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING
Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 15.08.2022
Maksimal leietid: Frem til 15.08.24

HUSLEIE - ROMLISTE

Basisleie (varier i samsvar med rommenes størrelse):

Rom 1 (ca. 10m2 + høy-seng): UTLEID minst til 15.8.22 (gutt, 21, student BI)

Rom 2 (ca. 7,5m2 + høy-seng): Kr 7.300. Ledig 15.8

Rom 3 (ca. 7m2 + høy-seng): Kr 6.500. Ledig NÅ, senest 15.8

Rom 4 (ca. 7m2 + høy-seng): Kr 7.100. Ledig NÅ.

Rom 5 (ca. 9,9m2 + høy-seng): Kr 7.700. Ledig tidligst 1.8 og senest 15.8

Rom 6 (ca. 7,4m2 + høy-seng): UTLEID minst til 31.8.22 (jente, 23, ass.butikksjef)

Rom 7 (ca. 9,3m2 + høy-seng): Kr 7.600. Ledig fra 15.8

Rom 8 (ca. 8,7m2, NB! Ikke høy seng, men rammemadrass u/overmadrass): Kr 7.500. Ledig tidligst fra 1.7 og senest fra 15.8

Elektrisitet, internett med mer:
I tillegg til basisleien kommer kr 600 pr rom som dekker strøm, Internett og møblering av rommet. Garderobe, høy seng (rom 1-7), skrivebord og stol samt eget kjøleskap (rom 3, 4 og 8 deler kjøleskap på kjøkkenet). Den totale leieprisen i leieavtalen vil inkludere disse utgiftene.

DEPOSITUM - SIKKERHET

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m. ved kontant depositum på depositumkonto som opprettes i OBOS-banken.

Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositumgaranti fra Tryg forsikring, etter nærmere avtale. I så fall krever vi 4 ganger månedsleie som sikkerhet.

Dersom du er avhengig av NAV for å stille sikkerhet, krever vi 6 ganger månedsleien.

Utleier kan også vurdere å la deg kjøpe deg fri fra å stille sikkerhet, mot et tillegg i leien på kr 500 pr måned og at du aksepterer kredittsjekk som viser ingen betalingsanmerkninger.

STANDARD

Leiligheten holder gjennomgående høy standard og er godt vedlikeholdt. Bad og kjøkkenet ble pusset opp i 2011. WC og rom 2-6 ble bygget i mai/juni 2016.

Stort kjøkken m/spiseplass, gang, bad og ekstra WC-rom, 8 private rom (alle møblert). Rom 1-7 inneholder høyseng ca 2 meter høy m/ stige opp, noe som gir svært god plassutnyttelse på rommene. Takhøyden er ca 310 cm. Sengen på rom 8 har vanlig høyde.

Inventar/hvitevarer:
- Kombiskap kjøl/frys på kjøkkenet (øremerket for rom 3, 4 & 8)
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Oppvaskmaskin
- Komfyr
- Micro
- Støvsuger
- Gardintrapp
- Røykvarsler i alle rom
- Persienner eller rullgardin ferdig montert i alle rom
- Garderober på alle rom
- Seng 120x200 cm
- Ovn på alle rom
- Eget minikjøleskap m/frys (85x60x60 cm) på rom 1-2 & 5-7

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Ullevålsveien 59A, 0171 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Annonse-ID: 201878
Sist endret: 27.07.2021 14:07
Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren