Rom i bofellesskap Ullevålsveien 59A, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal10 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje2. etasje
 • Bolig-ID201878

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.08.2019
 • Månedsleie6 900,-
 • Depositum22 500,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv med stort kjøkken m/spiseplass, gang, baderom, ekstra WC-rom, 8 private rom (alle møblert). Takhøyden er ca 310 cm og boligen har sentral beligenhet på flotte St. Hanshaugen. Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING
Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 15/8-2021
Makstid: Frem til 15/8-2023

HUSLEIE - ROMLISTE

Basisleie (varier i samsvar med rommenes størrelse):

Rom 1 (ca. 10m2 + høy-seng) - UTLEID minst til 15.8.21 (jente, 1996, student)

Rom 2 (ca. 7,5m2 + høy-seng) - Kr 7300. Ledig tidligst fra 1.8 og senest fra 15.8

Rom 3 (ca. 7m2 + høy-seng) - Kr 6900. Ledig NÅ og senest fra 15.8

Rom 4 (ca. 7m2 + høy-seng) - KR 7100. Ledig NÅ og senest fra 15.8

Rom 5 (ca. 9,9m2 + høy-seng) - KR 7700 LEDIG NÅ og senest fra 15.8

Rom 6 (ca. 7,4m2 + høy-seng) - Kr 7400. Ledig NÅ og senest fra 15.8

Rom 7 (ca. 9,3m2 + høy-seng) - Kr 7700. Ledig tidligst fra 1.8 og senest fra 15.8.

Rom 8 (ca. 8,7m2, NB! Ikke høy seng, men rammemadrass u/overmadrass) - Kr 7500. Ledig senest fra 15.8

Elektrisitet, internett med mer:
I tillegg til basisleien kommer kr 600 pr rom som dekker strøm, Internett og møblering av rommet. Garderobe, høy seng (rom 1-7), skrivebord og stol samt eget kjøleskap (rom 3, 4 og 8 deler kjøleskap på kjøkkenet). Den totale leieprisen i leieavtalen vil inkludere disse utgiftene.

DEPOSITUM

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale.

STANDARD

Leiligheten holder gjennomgående høy standard og er godt vedlikeholdt. Bad og kjøkkenet ble pusset opp i 2011. WC og rom 2-6 ble bygget i mai/juni 2016.

Stort kjøkken m/spiseplass, gang, bad og ekstra WC-rom, 8 private rom (alle møblert). Rom 1-7 inneholder høyseng ca 2 meter høy m/ stige opp, noe som gir svært god plassutnyttelse på rommene. Takhøyden er ca 310 cm. Sengen på rom 8 har vanlig høyde.

Inventar/hvitevarer:
- Kombiskap kjøl/frys på kjøkkenet (øremerket for rom 3, 4 & 8)
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Oppvaskmaskin
- Komfyr
- Micro
- Støvsuger
- Gardintrapp
- Røykvarsler i alle rom
- Persienner eller rullgardin ferdig montert i alle rom
- Garderober på alle rom
- Seng 120x200 cm
- Ovn på alle rom
- Eget minikjøleskap m/frys (85x60x60 cm) på rom 1-2 & 5-7

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Ullevålsveien 59A, 0171 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren