Gå til hovedinnhold

4 rom i bofellesskap Skjoldavegen 35, Haugesund


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal90 m2
  • Antall rom4 ledige rom
  • Etasje2. etasje
  • LeieperiodeKorttidsleie
  • Ledig fra10.04.2024

Betingelser

  • Månedsleie5 500
  • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett
  • Depositum16 500
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    NAV-garanti
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Moderne
  • Møbler
  • Sentralt
  • Vaktmester-/ Vektertjeneste

Utfyllende informasjon

Rom i bofelleskap/kollektiv i nyoppusset tomannsbolig!

Velkommen til Skjoldavegen 35!

// English speaking? Please translate this advertisement.

Skjoldavegen 35 er en hel tomannsbolig fordelt på 3. etasjer med samme eier. Annonsen omhandler leilighet i 2. og 3. etasje. Leiligheten er pen med 4 soverom og høy standard. Den ligger sentralt i Haugesund sentrum med gåavstand til kollektivtilbud, og sentrum.

PRIS / LEDIGHET:
- Rom 1: 5 500 kr/mnd – Soverom: Ca. 12m² (3. etg) (utleid)

- Rom 2: 5 500 kr/mnd – Soverom: Ca. 12m² (3. etg)

- Rom 3: 5 500 kr/mnd – Soverom: Ca. 12m²(2. etg)

- Rom 4: 5 000 kr/mnd – Soverom: Ca. 9m² (2. etg kommer).

ALLE ROM PER TID LEDIG FRA 10.04.24 til uke 32 KORTTIDSLEIE).

NB: rommene er pr nå ikke nøyaktig oppmålt og vil oppdateres

ELEKTRISITET & INTERNETT:
I tillegg til den ordinære husleien betales det for strøm som overskyter 600kr pr person pr mnd. Dette avregnes og justeres hver 6 mnd. Fiber-nett er inkludert i leien. Leiligheten vil være tilknyttet alarmselskap.

BESKRIVELSE AV LEILIGHETEN
Leiligheten vil være fullt møblert, godt vedlikeholdt og et godt organisert bo-kollektiv. Leiligheten har i dag 3 soverom, ved overtagelse skal det lages et til, og vaskerom oppgraderes til en bedre standard. Alle soverommene er godkjente soverom, med gode rømningsveier, toppmoderne el-anlegg, nytt brannslukningsapparat og nye røykvarslere. Huset får installert smartlås, hvor man bruker kode for å komme inn.

Leiligheten har et nyoppusset pent bad med WC og dusjmulighet. Det finnes også en vaskemaskin/tørketrommel som kan benyttes av alle i kollektivet. Leiligheten går over to plan(2. og 3. etasje) 2. etg består av stue, vaskerom, kjøkken, bad og et soverom(et til soverom kommer). 3. etasje består av to soverom. Det er et felles uteområde med hage og sitteplasser, samt en utebod til sykler m.m.

Vennligst send seriøse henvendelser hvor du skriver om deg selv. Vi er ute etter å vite alder, studieretning og hvilket år du går, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller oss om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Se mer om romstørrelser og ledighet i listen ovenfor.

Please send us some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number. We also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you. Please see the list above to see sizes and available rooms.

ORGANISERING:
Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Vi ser i all hovedsak etter personer ifra 18-30 år, personer over 30 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc.) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl. 23:00 og kl. 07:00 før hverdager og kl. 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.

Inkludert i leie:
Strøm inntil 600kr pr mnd pr person
Fiber
Møblert

LEIEPERIODE:
Leiestart: ETTER 10. April.
Varierer fra rom til rom (se i rom-listen over)
Vi prioriterer langtidsleie for å få stabile og forutsigbare leieforhold, men er åpen for korttidsleie i perioder. Leieavtalen kan sies opp 1. august hvert år, med varsel innen 15. mai. Ta kontakt dersom usikkerhet rundt hvordan dette fungerer.

SIKKERHETSSTILLELSE:
Det stilles krav om 3 mnd. Depositum. (2 mnd ved korttidsleie)

AREALER:
Totalt areal: ca. 90 m2


Visningsinformasjon

Ta kontakt for mer info, og for mulighet til å delta på visning.


Beliggenhet

Adresse: Skjoldavegen 35, 5522 Haugesund

Annonse-ID: 320474
Sist endret: 10.04.2024 01:16

Logg inn for å kontakte annonsøren