Gå til hovedinnhold

Rom i bofellesskap Skogveien 14A, Kristiansand


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal12 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje2. etasje
 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.05.2024

Betingelser

 • Månedsleie5 990
 • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett
 • Depositum17 970
 • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
  Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-Plass
 • Hage
 • Hvitevarer
 • Møbler
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Utfyllende informasjon

5 Rom i bofelleskap, KUN 550 m til UIA

Ønsker du å leie et rom i kollektivet. Les hele beskrivelsen og fyll ut spørreskjema i vedlagt link for å søke om plass. https://forms.gle/m8eUzTtkjhqGW1HMA

PRIS / LEDIGHET:
🚫Rom 1: ca. 10.5m2– Utleid
🚫Rom 2: ca. 12m2sov – Utleid
✅Rom 3: 6190 kr ca. 9.5m2 - Ledig fra 01.08.2024
🚫Rom 4: ca. 9.0m2 – Ledig
🚫 Rom 5: ca. 8.5m2 – Utleid
(Areal er i gulvflate. Priser har alt inkludert)

UTFYLLENDE INFORMASJON:

ALT INKLUDERT og KUN 550m til UIA.

Boligen er utstyrt med en elektronisk dørlås hvor man får tilsendt en kode når man flytter inn og brannalarmanlegg koblet opp til døgnbemannet alarmsentral.

Soverom 5 har egen inngangsdør

INTERNETT OG ELEKTRISITET
Det er satt av 400kr til strøm i leien pr rom hver mnd.
Internett er inkludert.

BESKRIVELSE AV LEILIGHETEN
Huset går over 3 plan. I 1.etg finnes det 2 moderne soverom, 2 nyoppussede bad og et vaskerom. I 2.etg finnes det et moderne soverom, en fin, stor og koselig stue med peis og et praktisk kjøkken med alt av hvitevarer inkludert. I 3.etg er det 2 store soverom der et av de har en stor bod tilgjengelig for lagring til den som leier rommet.
Det er fult møblert i alle soverom med skrivepult, skapplass og seng. Soverommene er etter kravene med nok lys, trygge rømningsveier og nye brannvarslere i hvert rom. Det er også inkludert vaskemaskin og tørketrommel.
Parkering er tilgjengelig gratis på eiendommen. Gi beskjed hvis du har bil i leieperioden.

ORGANISERING:
Jeg er hovedsakelig ute etter personer ifra 18-25 år med normal folkeskikk og god boevne. Hvis du er eldre og allikevel har en positiv innstilling til å bo med yngre folk, send inn en forespørsel så skal jeg selvfølgelig vurdere det.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig i denne boligen, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Du skal ha grunnleggende kunnskap og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold.

Dette er et bofelleskap til deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres jevnlig. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattings besøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Dette er for å sikre at ingen leietakere misbruker boligen. En sikkerhet for deg som leietaker og meg som utleier.

VISNINGER:
Jeg gjennomfører kun visning med leietakere som jeg mener er aktuelle og som passer boligen, så følg oppskriften i annonsen, så vil jeg ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning med de som er aktuelle leietakere.

Det er derfor ikke noe poeng å sende meg enkle meldinger med teksten: "Når er det visning?" eller "vi vil komme på visning". Visning er en siste avklaring for å sikre at alle parter blir fornøyde, det bør være nok info i annonsen til å kunne ta stilling til om dette er en aktuell plass å leie for deg/ dere. Mange kollektiv blir utleid basert bare på bilder og annonsetekst, uten visning. Dere får selvsagt se den, hvis dere er aktuelle for å leie, men det er som sagt det siste vi avklarer.

LEIEPERIODE
Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen over). 
Jeg prioriterer langtidsleie for å få stabile og forutsigbare leieforhold. Leietaker er bundet i avtaleperioden, men både leietaker og utleier kan hvert år avslutte avtalen den 31.07, ved oppsigelse, gitt at oppsigelsen er sendt innen 30.04 samme år.

BELIGGENHET:
- 550 m Universitetet i Agder
- 2.9 km til Kvadraturen/sentrum
- 1.1 km til bussholdeplass og Kristiansands beste treningssenter for studenter
- 150 m avstand til Jegersberg
- 750 m til nydelig badestrand i Jegersberg vannet
- 50 meter til lysløype med skiløype om vinteren
- 1.1 km til nærmeste butikker Coop Prix eller Joker (søndagsåpent)

SIKKERHETSSTILLELSE:
Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti.

HVEM ER DU?
Jeg ønsker å vite hvem som bor i mitt kollektiv. Jeg er ute etter å vite alder, studieretning, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer, tidligere referanser og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller meg om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Fyll ut skjema i linken: https://forms.gle/m8eUzTtkjhqGW1HMA

ENGLISH:
Please send me some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number, earlier references. I also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you. Please see the list above to see sizes and available rooms. Fill out the form in the link: https://forms.gle/m8eUzTtkjhqGW1HMA

Det skal du gjøre ved å finne boligen på hybel.no og sende meg en melding via melding- systemet der. Det er mitt forvaltningssystem og sikrer meg å ha all kommunikasjon på en plass. En trygghet for deg og en trygghet for meg.


Beliggenhet

Adresse: Skogveien 14A, 4630 Kristiansand

Annonse-ID: 304058
Sist endret: 14.07.2024 00:40

Logg inn for å kontakte annonsøren