Rom i bofellesskap Bernt Ankers Gate 6C, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal12 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID227146

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.01.2021
 • Månedsleie7 900,-
 • Depositum25 500,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

NB! Denne annonsen gjelder to HELT NYE tilnærmet identiske boliger i 2. og 3. etg.

----

Velkommen til Bernt Ankers Gate 6 i sentrum rett ved populære Torggata og Sentrum Scene. Her bor du svært sentralt. Boligen ligger i et livlig og hyggelig område i stor utvikling. Her finner du alt fra gamle trehus og flotte bygårder, til nyere moderne bygg. I nærområdet har du alt hva du trenger i hverdagen. Veien er kort til både Grünerløkka, Torggata, St. Hanshaugen, Bislett, Youngstorget og Karl Johan.

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bofellesskap med kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og tre private, møblerte rom i 3. etasje.

Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Hvis det er hensiktsmessig vil utleier oppnevne en hussjef blant beboerne som følger opp både renhold og leietakers vedlikeholdsansvar i fellesområdene, samt innkjøp av felles forbruksartikler. Du må bidra med minst kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler til bofellesskapet. Ansvaret for å foreta dette innkjøpet legges rutinemessig på de(n) som har vaskeuke, og skal normalt skje hver mandag.

Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten varsling. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

Det skal være nattero mellom kl 23:00 og kl 07:00 netter før mandag-fredag og mellom kl 24:00 og 10:00 netter før lørdag/søndag og helligdager.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 1.10.2021
Maksimal leietid: Frem til 1.10.2023

HUSLEIE / RENT - ROMLISTE

Basisleie (varierer i samsvar med rommenes størrelse):

Bofellesskapet i 2. etg - leilighet C201:

- Rom 1 - ca 6 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 15.10.21 (gutt, 1988, student)

- Rom 2 - ca 12 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 15.8.21 (par gutt/jente, 1995, jobb)

- Rom 3 - ca 12 m2 + høy seng 120x200 cm: Kr 7900. Ledig NÅ

Bofellesskapet i 3. etg - leilighet C301:

- Rom 1 - ca 9 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID til minst 01.10.2021 (gutt, snekker, 2000)

- Rom 2 - ca 16 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 31.8.21 (par gutt/jente, 1999)

- Rom 3 - ca 12 m2 + høy seng 120x200 cm: Kr 7900. Ledig NÅ

Elektrisitet, Internett og møblering av rommet:
I tillegg kommer kr 600,- pr rom, for andel strøm, Internett (mobilt bredbånd ca 30 mb/s Telenor i ca ett år og deretter fiber) og møblering. Fiber er planlagt lagt inn i bygården, men leveres foreløpig ikke. Forventes å bli lagt inn sommeren 2021. Rommene leveres med persienner, seng og madrass, garderobe, arbeidsbord og stol, eget kjøleskap og micro. Rom 1 i C201 og samtlige rom i C301 leveres med B30 lyd- og branndør som gir økt opplevelse av privatliv på rommet.

DEPOSITUM - SIKKERHET

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale. Du kan også kjøpe deg fri fra å stille sikkerhet, mot et tillegg i leien på kr 500 pr måned og at du aksepterer kredittsjekk.

STANDARD

Boligene holder gjennomgående høy standard og er godt vedlikeholdt. Boligen ble totalrenovert i 2020.

Det er meget god takhøyde. Sengene står ca 180 cm over gulvet, med trapp opp. Dette gir svært god plassutnyttelse på rommene.

INNHOLD

Kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og 3 private rom (alle møblert).

Alle rom er møblert med seng m/madrass og madrassbeskytter, kjøleskap (evt på kjøkken), garderobe, arbeidsbord, arbeidsstol, nattbord, ovn og persienner inkludert.

Inventar/hvitevarer i fellesområdene:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Oppvaskmaskin
- Komfyr og koketopp
- Ventilator
- Støvsuger
- Spisebord (barbord)
- 2 stk barstoler

NB! Dekketøy/kjøkkentøy leveres ikke fra utleier. Dette må medbringes/spleises på av beboerne.

OMRÅDE

I hjertet av Oslo, gangavstand til det meste Oslo har og by på. Vegg i vegg med Starbucks Torggata. Få minutters gange til servicetilbud som dagligvare, kafeer, restauranter, apotek, treningssentre, skoler, barnehager, høgskolen i Oslo samt spennende shoppingmuligheter.

Like i nærheten finner du det nyetablerte Vulkan-området med blant annet Arakataka restaurant, Rockefeller, uteliv på Youngstorget, shopping og dining i Torggata.

Turmuligheter langs Akerselva, med stier som går helt opp til Kjelsås.

Se video laget av Thon Eiendom:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=drxO6W8LsFY

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Bernt Ankers Gate 6C, 0183 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren