Hybel, 1 roms Peder Faldsveens Vei 9, Rena


Om boligen

  • BoligtypeHybel
  • Areal16 m2
  • Antall rom1 roms
  • Etasje1. etasje
  • Bolig-ID219680

Betingelser

  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.07.2020
  • Månedsleie4 000,-
  • Depositum4 000,-
  • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett

Utfyllende informasjon

Åpen for NAV!! Kirkeberget/Rena - Hybelleilighet med stue/soverom, minikjøkken og bad.

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Det er alpinbakke og skiløyper ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.
Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.
Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Leilighetene er på ca. 16 kvm, med stue/soverom, minikjøkken og bad. Felles oppholdsrom, kjøkken, toalettrom og vaskerom samt uthus med lagerrom. Muligheten for mye nye bekjentskap med resten av sameiet.

Husleien dekker felleskostnader, kommunale avgifter,oppvarming, varmtvann, strøm og wifi.
Hybel leiligheten står tom og kan flyttes inn i umiddelbart.
Kan godta kommunal garanti nav.
Ta nærmere kontakt på følgende nr:
93804632


Visningsinformasjon

Ta kontakt for å avtale visning.


Beliggenhet

Adresse: Peder Faldsveens Vei 9, 2450 Rena

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren