Rom i bofellesskap Sigurds Gate 8, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal15 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID208092

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.10.2020
 • Månedsleie8 400,-
 • Depositum27 000,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv med kjøkken, gang, 6 private rom (alle møblert), eget baderom og eget WC-rom (Bad og WC adskilt). Tilgang til offentlig kommunikasjon som t-bane og buss med kort gå avstand. Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 1.9.21
Makstid: Frem til 1.9.23

HUSLEIE - ROMLISTE

Basisleie (varier i samsvar med rommenes størrelse):

Rom 1 - ca. 12,3m2 + Høy seng 140x200: UTLEID minst til 31.8.21 (mann, 1968, kokk)

Rom 2 - ca. 10m2 + Høy seng 140x200: UTLEID minst til 31.8.21 (kvinne, 1977, permittert)

Rom 3 - ca. 6,8m2 + Høy seng 120x200: UTLEID minst til 1.10.21 (gutt, 1998, student)

Rom 4 - ca. 8,7m2 + Høy seng 140x200: UTLEID minst til 1.9.21 (mann, 1991, jobb)

Rom 5 - ca. 10,7m2 + Høy seng 140x200: UTLEID minst til 1.10.21 (mann, 1987, jobb bilpleie)

Rom 6 - ca. 14,6m2 + Vanlig seng 140x200: Kr 8400. Ledig NÅ

Elektrisiet, internet med mer:
I tillegg kommer kr 600,- for andel strøm, bredbånd og møblering på rommet.

DEPOSITUM - SIKKERHET

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale. Du kan også kjøpe deg fri fra å stille sikkerhet, mot et tillegg i leien på kr 500 pr måned og at du aksepterer kredittsjekk.

STANDARD

Flott leilighet i sentrumsnær bygård. Store rom, meget god takhøyde, store vindusflater og fine tregulv gjør at leiligheten oppleves som tiltalende, lys og luftig.
Skjermet beliggenhet i 3. etg. med lite innsyn fra naboer i stille miljøgate uten gjennomgangstrafikk.

Entré: Romslig entré med oppbevaringsplass for klær og sko. Masse plass og god oversikt. Originale tregulv som er slipt og oljet, lyse malte vegger og malt himling. Vasketårn m/vaskemaskin og tørketrommel plassert i gang for å unngå funksjonskonflikt med dusj / WC.

Kjøkken: Nytt IKEA kjøkken 2014 med mye skapplass, og alle hvitevarer. Spisebord med tre spiseplasser. Hele 3 stk kombiskap plassert på gangen som deles av 5 rom, gir meget god plass i kjøl/frys for å være i et kollektiv.

Bad: Separat flislagt bad m/dusj og servant rennovert 2012.

WC: Flislagt separat wc-rom, med nytt flislagt gulv (2012)

Utstyr og møblering/diverse:
- Alle soverom har B30 lyd- og branndører med unik lås
- Alle soverom har egen garderobe, skrivebord og stol
- Soverom 1-5 har høy-seng ca. 2m over gulvet for bedre plass utnyttelse
- Vaskemaskin (2019) og tørketrommel (2013).
- Stor varmtvannsbereder (2014).
- Kjøkkenstoler
- Persienner / rullgarding på alle rom
- Bredbånd (fiber)
- Kjøkkentøy er ikke inkludert, men det finnes vanligvis en del kjøkkenutstyr ved innflytting likevel

BELIGGENHET

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Tøyen med kort vei til hyggelige kaféer, restauranter og forretninger på Kampen, Vålerenga og Tøyen, samt kort vei til treningssenteret SATS. Kampen, Jordal Amfi, Tøyenbadet, Botanisk hage og Sørenga. Kun få minutters gange til Grønland og sentrum med alt av fasiliteter. Kort vei til t-bane (3 min til Tøyen stasjon), Tog buss, og til Oslo S.

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Sigurds Gate 8, 0650 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren