Rom i bofellesskap Bernt Ankers Gate 33, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal7 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID201866

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra31.08.2018
 • Månedsleie7 800,-
 • Depositum22 200,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Velkommen til Bernt Ankers Gate 33 på sjarmerende Fredensborg rett ved populære Torggata hvor du bor meget sentralt. Fredensborg er et hyggelig område i stor utvikling. Her finner du alt fra gamle trehus og flotte bygårder, til nyere moderne bygg. I nærområdet har du alt hva du trenger i hverdagen. Veien er kort til både Grünerløkka, Torggata, St. Hanshaugen, Bislett og Oslo sentrum.

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv med Kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og 5 private rom (alle møblert) i 3. etasje.
- Se mer ved å lese nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp av hussjefen som bor i kollektivet. Hussjefen følger opp leietakers vedlikeholdsansvar i fellesområdene og innkjøp av felles forbruksartikler. Du må bidra med rundt kr 100 per måned til hussjefens innkjøp.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten varsling. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 31.8.2020.
Maksimal leietid: Frem til 31.8.2022

HUSLEIE - ROMLISTE

Basisleie (varier i samsvar med rommenes størrelse):

3. floor - apt. H0301 - bofellesskap 1:
- Rom 1 - ca 13 m2 + høy seng 160x200 cm:
KR 7 800 LEDIG fra 31.08.19

- Rom 2 - ca 9 m2 + høy seng 120x200 cm:
UTLEID til minst 15.8.2020 (Jente, 2000, )

- Rom 3 - ca 7,3 m2 + høy seng 120x200 cm:
UTLEID til minst 15.8.2020 (Gutt, 1996, student )

- Rom 4 - ca 7,3 m2 + høy seng 120x200 cm:
UTLEID til minst 15.8.2020 (Gutt, 1984, )

- Rom 5 - ca 15 m2 + høy seng 160x200 cm:
UTLEID til minst 15.8.2020 (Gutt, 1990, )

Elektrisiet, internet med mer:
I tillegg kommer kr 600,- for andel strøm, bredbånd og møblering

DEPOSITUM

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale.

STANDARD

Boligene holder gjennomgående høy standard og er meget godt vedlikeholdt. Alle leilighetene ble totalrenovert i 2018.

Takhøyden i 3. etasje er ca 3 meter. Sengene står ca 190 cm over gulvet, med trapp opp. Dette gir svært god plassutnyttelse på rommene.

INNHOLD

Kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og 5 eller 7 private rom (alle møblert).

Alle rom er møblert med seng m/madrass, kjøleskap, garderobe, arbeidsbord, arbeidsstol, leselampe, nattbord, ovn, persienner eller rullgardin inkludert i leien.

Inventar/hvitevarer i fellesområdene:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Oppvaskmaskin
- Komfyr og koketopp
- Micro
- Ventilator
- Støvsuger
- Gardintrapp

NB! Dekketøy/kjøkkentøy leveres ikke fra utleier. Dette må medbringes/spleises på av beboerne.

OMRÅDE

I hjertet av Oslo, gangavstand til det meste Oslo har og by på. Vis a vi Oslo Sportslager. Få minutters gange til servicetilbud som dagligvare, kafeer, restauranter, apotek, treningssentre, skoler, barnehager, høgskolen i Oslo samt spennende shoppingmuligheter.

Like i nærheten finner du det nyetablerte Vulkan-området med blant annet Arakataka restaurant, Rockefeller, uteliv på Youngstorget, Shopping i Torggata.

Bofellesskapene i Bernt Ankers Gate 33 ligger svært sentralt i et livlig område med Rockefeller ca 50 meter fra boligen og med drift av utested i 1. etasje. Det er likevel relativt stille og uproblematisk med tanke på støy i 3. og 4. etasje.

Turmuligheter langs Akerselva, med stier som går helt opp til Kjelsås.

Se video laget av Thon Eiendom:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=drxO6W8LsFY

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send en melding via annonsen med litt informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også mobilnummer, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det. Aktuelle interessenter vil bli kontaktet


Beliggenhet

Adresse: Bernt Ankers Gate 33, 0183 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren