Enklere, tryggere og mer effektivt

Med Hybel Premium blir utleieprosessen enklere, tryggere og mer effektiv. Vi hjelper deg med innkreving av husleien og sørger for at du har full oversikt over leieforholdene dine.

Rom i bofellesskap Bernt Ankers Gate 33, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal10 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID201866

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.09.2018
 • Månedsleie6 800,-
 • Depositum22 200,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Fredensborg/sentrum: Helt NYE private rom i 3. etasje - HALV leie i september

VIKTIG - LES DETTE FØRST / IMPORTANT - READ THIS FIRST

Kun seriøse henvendelser der fullt navn, alder, yrke/profesjon, arbeidsgiver/studiested, stillings-/studieprosent, interesser/fritidsaktiviteter, telefonnummer, lenke til Facebook-profil eller LinkedIn-profil oppgis og en beskrivelse av din erfaring med/evne til å bo i kollektiv, vil bli besvart. Vi ber om dette for å kunne sette sammen gode og velfungerende bo-kollektiv med beboere som passer godt sammen. Skriv også tydelig når du ønsker å starte leieforholdet, hvor lenge du ønsker å leie og hvilket rom du er mest interessert i (du kan oppgi flere rom i rangert rekkefølge). NB! Se nærmere om priser, romstørrelser og tilgjengelighet for hvert rom i listen nedenfor.

Only serious requests with your full name, age, profession, name of employer/university, phone-number and a link to your Facebook- or your LinkedIn profile will be replied to by the Landlord. You must describe yourself with a few lines, and state when you want to start renting and for how long. Also state which room(s) you are interested in, when more than one room is advertised available (this would be any room with a price-tag on it). The rest of the text below is in Norwegian only. Please use google translate to understand it. Please note that this is a community home where you will share kitchen and bathroom(s) with other tenants. This is the only kind of renting offered by this Landlord. PS! Please check the list below to understand prices, room sizes and availability for each room. Note the minimum renting-period, stated below.

Utleier ønsker primært at leiekandidater kommer på visning, både for å møte kandidatene og dermed kunne gjøre en best mulig jobb mht å sette sammen bokollektiv bestående av personer som passer bra sammen, og for at leiekandidaten skal fatte sin beslutning på best mulig grunnlag. Utleier kan likevel unntaksvis akseptere å inngå leieavtale usett ("fjernutleie") som en ekstraservice for leiekandidater som bor langt borte og ikke har mulighet (tidsmessig og/eller økonomisk) til å komme på visning og derfor selv velger å leie usett basert på informasjonen som er oppgitt i annonsen på finn.no, telefonintervju, dialog via e-post og/eller våre hjemmesider.

PROFIL OG ORGANISERING

Denne annonsen gjelder to helt nye, fullt møblerte, løpende vedlikeholdte og meget godt organiserte bofellesskap i leiligheter med fem eller syv private rom i 3. etasje i bygget. Se PLANTEGNINGEN under bilder.

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god boevne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp av hussjefen som bor i kollektivet. Hussjefen følger opp leietakers vedlikeholdsansvar i fellesområdene og innkjøp av felles forbruksartikler. Du må bidra med rundt kr 100 per måned til hussjefens innkjøp. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 netter før mandager-fredag og mellom kl 24:00 og 09:00 netter før lørdager og søndager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten varsling. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 31.8.2019. Leieavtale uten bindingsperiode kan vurderes, men da bortfaller rabatten på leien for September.
Maksimal leietid: Frem til 31.8.2021

HUSLEIE (RENT) - ROMLISTE

Leieprisen varier i samsvar med rommenes størrelse. De rommene som har seng på 160x200 er store og egner seg for par som ønsker å bo i bofellesskap. Leieprisen økes med kr 1500 for person nr 2 på rommet. Basis-leien er:

3. floor - apt. 3A:
- Rom 1 - ca 10 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 2 - ca 11 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 3 - ca 9,5 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 4 - ca 7,5 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 15.8.19
- Rom 5 - ca 6 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 6 - ca 6 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 7 - ca 9 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 31.01.2020

3. floor - apt. 3B:
- Rom 1 - ca 13 m2 + høy seng 160x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 2 - ca 9 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 3 - ca 7,3 m2 + høy seng 120x200 cm: UTLEID minst til 31.8.19
- Rom 4 - ca 7,3 m2 + høy seng 120x200 cm: KR 6 800 LEDIG fra 15.08.2019
- Rom 5 - ca 15 m2 + høy seng 160x200 cm: KR 7 900 LEDIG fra 15.08.2019

I tillegg til basisleien kommer kr 600 pr rom som dekker strøm, Internett, kabel-TV og møblering av rommet. Den totale leieprisen i leieavtalen vil inkludere disse utgiftene.

Takhøyden i 3. etasje er ca 3 meter.

Alle rom er møblert med seng m/madrass, kjøleskap, garderobe, arbeidsbord, arbeidsstol, leselampe, nattbord, ovn, persienner eller rullgardin inkludert i leien. Leietaker må selv sette sammen arbeidsbord og arbeidsstol (IKEA), dersom dette ikke er gjort av våre håndverkere. Det er også montert ekstra røykvarsler på alle private rom.

DEPOSITUM

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, men har jobb - anbefaler vi at du søker om Etableringslån ung i DNB, der depositumkontoen også skal etableres.

Du kan også søke om depositumgaranti hos Norwegian Broker (husleie.no). Dette vil for mange være lettere å få, enn etableringslån i DNB.

STANDARD

Boligene holder gjennomgående høy standard og er meget godt vedlikeholdt. Alle leilighetene ble totalrenovert i 2018.

INNHOLD

Kjøkken m/spiseplass, gang, bad, WC og 5 eller 7 private rom (alle møblert).

Inventar/hvitevarer i fellesområdene:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Oppvaskmaskin
- Komfyr og koketopp
- Micro
- Ventilator
- Støvsuger
- Gardintrapp

NB! Dekketøy/kjøkkentøy leveres ikke fra utleier. Dette må medbringes/spleises på av beboerne.

OMRÅDE

I hjertet av Oslo, gangavstand til det meste Oslo har og by på. Vis a vi Oslo Sportslager. Få minutters gange til servicetilbud som dagligvare, kafeer, restauranter, apotek, treningssentre, skoler, barnehager, høgskolen i Oslo samt spennende shoppingmuligheter.

Like i nærheten finner du det nyetablerte Vulkan-området med blant annet Arakataka restaurant, Rockefeller, uteliv på Youngstorget, Shopping i Torggata.

Bofellesskapene i Bernt Ankers Gate 33 ligger svært sentralt i et livlig område med Rockefeller ca 50 meter fra boligen og med drift av utested i 1. etasje. Det er likevel relativt stille og uproblematisk med tanke på støy i 3. og 4. etasje.

Turmuligheter langs Akerselva, med stier som går helt opp til Kjelsås.

Se video laget av Thon Eiendom:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=drxO6W8LsFY

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN

Andre bo-kollektiv fra FIDAN Eiendom finner du her:
You will find other rooms in shared homes from FIDAN Realestate here:
https://www.finn.no/realestate/lettings/search.html?q=fidan

Vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send en melding via annonsen med litt informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også mobilnummer, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det. Aktuelle interessenter vil bli kontaktet


Beliggenhet

Adresse: Bernt Ankers Gate 33, 0179 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren