Gå til hovedinnhold

Leilighet, 3 roms Steenstrups Gate 19, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeLeilighet
  • Areal63 m2
  • Antall rom3 roms
  • Antall soverom2 rom
  • Etasje3. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.07.2024

Betingelser

  • Månedsleie22 000
  • Inkludert Internett
  • Depositum66 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Balkong
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møbler

Utfyllende informasjon

Med kabel TV øker prisen noe.
Med garasjeplassen og Zaptec ladepunkt for bil, øker prisen 2000.

Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Kabel-TV, Rolig, Sentralt, Barnevennlig, Heis, Moderne, Parkett,
Innhold
Attraktiv 3-roms leilighet på beste Grünerløkka. Leiligheten ligger i 3. etasje med inngang fra svalgang og inneholder: Entré, gang, bad/WC, 2 romslige soverom, stue og kjøkken. Solrik fransk balkong i stuen. Leiligheten disponerer en kjellerbod og sykkelparkering i lukket garasjeanlegg i kjeller.

Verdt å merke seg:
- Fransk Balkong
- Soverom vender mot rolige omgivelser
- Sentral beliggenhet med nærhet til "alt"
- Store vinduer som gir en god romfølelse
- Sykkelparkering
- Kjellerbod

Standard
Lys og romslig, gjennomgående 3-roms selveierleilighet med en arealeffektiv planløsning og meget god rominndeling. Store vindusflater og fransk balkong gir et åpent, lyst og luftig preg. Svalgang mot hyggelig bakgård. Leiligheten har behov for modernisering på sikt.

Entré:
Åpen og luftig entré med god plass for oppbevaring av tøy og sko. Dørcallingen er praktisk plassert ved inngangsdøren.

Stue:
Lys og stor stue med utgang til fransk balkong. God plass til både stor sofagruppe samt spisebord. Lyse vegger, Parkettgulv, samt store vindusflater som sørger for gode lysforhold.

Kjøkken:
Romslig kjøkken med rikelig benk- og skapplass. Kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, og heldekkende beslag/kum i rustfritt stål. Flisfelt over benkeplate. Veggmonterte overskap med profilerte skapfronter. Det er installert opplegg for oppvaskmaskin. To-greps blandebatteri. Det er installert ventilator/kjøkken-hette over komfyr/platetoppen. Generelt registreres det normal bruksslitasje på kjøkkeninnredningen.

Hovedsoverom:
Meget romslig soverom med god garderobeplass. Soverommet er av en meget generøs størrelse.

Soverom 2:
Lyst og hyggelig soverom med plass til større seng. Stort vindu som gir godt med lys. Soverommet vender ut mot rolige omgivelser.

Bad:
Stort baderom med opplegg for vaskemaskin. Baderommet er innredet med følgende: gulvstående toalett, dusjkabinett med dusjbatteri og dusjutstyr, lysarmatur, servant med ettgreps blandebatteri. Det er installert elektrisk gulvvarmesystem/varmek.

Oppvarming
Det er installert elektrisk gulvvarmesystem/varmekabler på baderommet. Oppvarming av boligen gjennom elektriske panelovner.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Hvis ønskelig, kan man få strømutgifter inkludert i husleie. I så fall øker husleie.

Energimerking
Boligen har energikarakter E

Kabel TV og bredbånd er installert.

Beliggenhet
Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Alle "Løkkas" fasiliteter ligger i umiddelbar nærhet, som f.eks. Olaf Ryes Plass, Schous Plass og Markveien, kjent for alle sine små designbutikker, gallerier og spisesteder.

Akerselva, Birkelunden, Cubaparken og Sofienbergparken rett i nærheten. Tre minutters gange unna ligger Vulkan, Oslos nye og hotte kultur- og kreative næringslivsenter, skoler, hoteller, SATS, Oslos første Mathall, restauranter og barer. Her har du alt du trenger rett utenfor døren.

Kveldslivet på Grünerløkka er også absolutt noe å anbefale! BAR Vulkan, Aku-Aku, Grünerløkka Brygghus, Tea Lounge, Bar Boca, Fru Hagen, Nighthawk Diner, Parkteateret, Villa Paradiso, Trancher, Trattoria Popolare, SüdØst og Blå ligger i umiddelbar nærhet.

Nye Ringnes Park med Europas første heldigitale kino, samt butikker og dagligvareforretning. Elixia og Sats ligger vel 5 min. gange unna. Akerselva som kan man følge oppover til nordmarka, byr på en mengde tur og friluftslivmuligheter. Det finnes også flere fotballbaner i området. Godt tilbud av offentlig transport med både trikker og busser rett i nærheten. Grünerløkka ligger dessuten ca 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Kiellands plass og St.Hanshaugen.


Visningsinformasjon

Send meg en e-post med litt informasjon om deg selv, og hvor lenge planlegger du å bo.


Beliggenhet

Adresse: Steenstrups Gate 19, 0554 Oslo

Annonse-ID: 131003
Sist endret: 25.04.2024 09:09

Logg inn for å kontakte annonsøren