UTFYLLENDE INFORMASJON

Del på Facebook

PROFIL REGISTRERT 08.02.17

Ønsket bolig

Ønsket boligtype
Rom i leilighet / Hybel / Leilighet
For antall personer
1 person
Maks leie
5 200,-
Leieperiode
Langtidsleie fra 01.06.2017
Ønskede områder
Åsen / Kristianslyst / Madla / Madlamark / Sandal / Stavanger / Storhaug / Tjensvoll / Ullandhaug

Jobb og studier

Studiestatus
Fulltidsstudent
Jobbstatus
Ikke i jobb
Utdannelse
Bachelor i Administrasjon og ledelse
Arbeid
butikkmedarbeider fargerike kolbotn

Annen info

Sivilstatus
Singel
Interesser
Venner / Trening / Håndball / Fotball
Renslighet
Ryddig
Festvaner
Fester sjelden

Utfyllende informasjon

Hei! Mitt navn er Morten H Blokkdal, jeg er 23 år og kommer fra Kolbotn utenfor Oslo. Jeg er en livlig, sosial og aktiv gutt som skal begynn på førsteåret master i Stavanger i endringsledelse. På fritiden min trener jeg, er med venner, slapper av og leser til studiet.

Jeg er ikke verdens største partymenneske, men kan bli med ut for det sossiale. Jeg drikker alkohol svært sjelden, aldri vært full før. Jeg liker å ha kontroll over meg selv og min egen oppførsel både med tanke på meg selv og andre rundt meg. Jeg holder heller aldri fest der jeg bor.
Jeg liker veldig godt å møte nye mennesker, være rundt mennesker og se nye steder.

Jeg har ikke dyr. Jeg har i allergi mot bjørkpollen (men oppvokst med bjørketrær, så gjør meg ikke noe) og kan være mot katt/hund (men slår svært sjelden ut mot disse dyrene)

Jeg har per dags dato ikke fått meg jobb i Stavanger, men kanskje jeg rekker en ekstra jobb ved siden av studiene. Jeg ønsker ikke å bo med andre mennesker så langt det er mulig. Etter å ha bodd i bofellesskap i Molde så har jeg veldig blandede erfaringer og har kommet frem til at jeg bor best alene. Kommer mest sannsynlig med bil, så hyggelig om jeg kan parkere den i nærheten.

Nå bor jeg i misjonsmarka 7 i SIS- bolig. 16 kvadratmeter (med eget kjøkknen og bad) ønsker å se om det er noe bedre enn dette. betaler 4500 nå.

Jeg kan sende CV, jobbreferanser, attester og referanse fra tidligere utleiere i molde hvis det er ønsket. Jeg ankommer Stavanger senest 14. august og kunne gjerne tenkt meg et sted å bo fra Stavanger sentrum til Ullandhaug (helst så nærme til universitetet som mulig).

Anbefalinger

Profil

Morten H Blokkdal

© HYBEL AS (2000-2017)