Gå til hovedinnhold

4 rom i bofellesskap Lutvannsveien 48, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal16 m2
 • Antall rom4 ledige rom
 • Etasje4. etasje
 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra11.12.2022

Betingelser

 • Månedsleie6 300
 • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett, Kabel-/Digital-TV
 • Depositum19 000
 • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
  NAV-garanti
  Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Balkong

Utfyllende informasjon

Totalrenovert 5 roms bofellesskap med flott utsikt og innglasset balkong. Like ved marka og nærhet til kollektiv.

Vi er i avsluttende fase av totalrenovering. Bildene viser derfor noe gjenstående arbeid. Leiligheten er ferdigstilt tidlig desember og deretter klar for innflytt. Det vil komme nye bilder ved fullstendig ferdigstillelse, og bildene er dermed ikke representative.

For english: Please translate the text below. We are in the final phase of a total renovation. The pictures therefore show some remaining work. The apartment will be completed in early December and then ready for occupancy. There will be new pictures upon complete completion, and the pictures currently are therefor not completely representative.

Vi er på utkikk etter rolige studenter eller pendlere som liker å bo nærme marka og som har god boevne. Med god boevne mener vi at du respekterer de du bor med og naboene i boretslaget, bruker leiligheten som om den skulle være din egen og bidrar til at det skal være et trivelig miljø for deg og de rundt deg.

Leiligheten ligger innerst i et rolig borettslag med pensjonister, barnefamilier og andre studenter som naboer. Det er veldig godt miljø i nabolaget, nærhet til marka og ikke noen vei som støyer.

Siden leiligheten er nyoppusset vil det være en grundig gjennomgang ved innflytt og utflytt av tilstand på leiligheten og gjennomgang av regler for borettslaget og bo-rutiner. Alt blir også skrevet i kontrakten.

Kollektiv:
Trosterud T-bane er 7 min gange unna leiligheten, det er Kiwibutikk rett ved stasjonen. Fra Trosterud T er det 17 min til sentrum, 20 min til Nasjonalteateret (Oslo Met), 23 min til Majorstua (Politihøgskolen, Menighetsfakultetet og Norges Musikkhøgskole), 28 min til Blindern (UiO) og 38 min til Nydalen (BI).

Buss 69 til Tveita senter går bare noen 50 meter fra leiligheten. Denne stopper også ved t-banen og dette gjør det enkelt å komme seg hele veien uten å nærmest gå.

Romløsning:
Leiligheten har en åpen kjøkken-stue løsning med barkrakker rundt kjøkkenbenk som er formet som en halvøy og sofa med TV-bord. Balkongen er innglasset og god å lun å sitte på selv om det blåser. Den varmes fort opp av sola.

Møblering:
Vi har senger til hvert rom, noen pulter, stoler og skap samt sofa, TV-bord, og fullt utstyrt kjøkken. Vaskemaskin og oppvaskmaskin er også på plass. Vi er fleksible hvis dere vil ha med egne møbler, men det blir ingen endring i pris.

Parkering:
Det er mulig å leie parkeringsplass i parkeringshus tilknyttet borettslaget.
Det er også gjesteparkering og 48 timers parkering i nærheten. Har i tillegg en parkeringsplass som kan bli utleid for 600,- i mnden.

Soverom:
Det er 4 rom og forskjellig pris ut ifra størrelse. Soverommene er isolerte og har nye lydisolerte dører. Alle betaler inn 200,- ekstra til a-konto strøm.

Det er mulig å tegne depositumgaranti gjennom Tryg. Da vil du slippe depositum og må kun betale inn 14% av depositumet.

Soverom 1 er på 7m2 - 6300,- mnd og 18 000,- i depositum
Soverom 2 er på 7 m2 - 6300,- mnd og 18 000,- i depositum
Soverom 3 er på 14 m2 - 6900,- mnd og 20 000,- i depositum
Soverom 4 er på 16m2 - 6900,- mnd og 20 000,- i depositum


Beliggenhet

Adresse: Lutvannsveien 48, 0676 Oslo

Annonse-ID: 289503
Sist endret: 22.11.2022 14:50

Logg inn for å kontakte annonsøren