9 rom i bofellesskap Nordahl Bruns Gate 5, Oslo


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal14 m2
  • Antall rom9 ledige rom
  • Etasje3. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.02.2021

Betingelser


Fasiliteter

  • Møbler
  • Hvitevarer
  • Hage

Utfyllende informasjon

Beskrivelse
Norges første Coliving ligger sentral i Oslo. Coliving er en moderne boform, med fokus på livskvalitet, bærekraft og å skape et hjem uansett hvor lenge en blir boende.
Vi har flere rom typer som en kan velge i mellom.

Small: 7500 pr. mnd.
Medium: 8500 pr. mnd.
Large: 9500 pr. mnd.

BELIGGENHET

Fra inngangsdøren er det syv minutters gange til Karl Johan og Universitetsplassen, fem minutters gange til Oslo MET og kollektivholdeplass for buss 37 og 33 finner du på hjørnet rett untenfor. Her er det også bysykkelstativ.

Av steder i nærheten er Vulkan (mathallen) 10 minutters gange unna og Youngstorget med Torggata 12 minutters gange unna. I nabolaget er det flere koselige Cafeer, restauranter og barer i gangavstand. Det er kort vei til nærbutikkene KIWI, COOP Extra og REMA1000.

BESKRIVELSE

Velkommen til Norges første Coliving, Evergreen.
Her flytter en rett inn i Nordisk design, alt er ferdig møblert. Rommene er lyse og fine med dimmbare dowlights spotter. Det er en garderobeløsning, arbeidsbord med tilhørende stol. I tillegg er det en god seng(140x200) som er ferdig redd opp når du flytter inn, gulvlampe og gardiner på alle rom. Alle møblene er nye og er ment for å gjøre det enkelte å flytte inn, vil man utvidet med egne møbler er dette så klart fult mulig å noe vi oppfordrer til. I felles kjøkkenareal finnes dobbelt av alle hvitevarer, slik at en ikke trenger å stå i kø, eller enkelt kan tilberede mat sammen med andre. Kjøkkenet er av merket HTH og er utstyrt med kjøkkenredskaper samt bestikk og dekketøy. Alle toaletter og våtrom er nypussede og delikate. I kjeller er det fellesvaskeri med vask og tørkemuligheter.

Rengjøringspersonell sørger for at fellesarealer med toaletter og våtrom holdes rent og pent. Det etterfylles jevnlig med forbruksartikler på bad og kjøkken (såpe, Toalettpapir, antibach og vasketabletter)

Evergreen Community Manager vil være tilgjengelig for eventuelle spørsmål frem mot innflytting, tar deg imot når du flytter inn og jobber til daglig i bygget. Det vil bli lagt til rette for og arrangert happenings og events for fellesskapet. Dette er noe som fellesskapet også kan være med å bestemme, sosial når en vil, privat når en trenger.

Alt som er nevnt til nå er inkludert i leieprisen, i tillegg er strøm og internet også inkludert.

Evergreen jobber fortløpende med lokalt næringsliv for kunne tilby ytterligere fordeler til vår kunder. Evergreen er en ambassadør for bruk av lokalt næringsliv i byen vår.

DEPOSITUM

DET KREVES INGEN DEPOSITUM, men vi ber om leie for en måned av gangen på forskudd.

LEIEFORHOLDET

Innflyttingsklart fortløpende og etter avtale.
Langtidsleie, men fleksibel korttidsleie ved behov.

MER INFORMASJON

Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om Coliving og interessenter oppfordres til å ta kontakt for ytterligere informasjon.

VISNING

Etter avtale.


Visningsinformasjon

Ta kontakt med vår Community Manager for å avtale visning.


Beliggenhet

Adresse: Nordahl Bruns Gate 5, 0165 Oslo


Generell informasjon

Edvard Tangerås

Evergreen, Norges første Coliving

Annonse-ID: 234635
Sist endret: 11.06.2021 11:52
Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren