Gå til hovedinnhold

Hybel, 1 roms Sørhauggata 100, Haugesund


Om boligen

  • BoligtypeHybel
  • Areal16 m2
  • EtasjeIkke spesifisert
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra01.07.2024

Betingelser

  • Månedsleie5 190
  • Strøm Etter forbruk
  • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett
  • Depositum0
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Fellesvaskeri
  • Heis
  • Hvitevarer
  • Moderne
  • Møbler
  • Terrasse
  • Vaktmester-/ Vektertjeneste

Utfyllende informasjon

Hybelleilighet 16kvm
Vi leier i alle hovedsak ut til studenter ved HVL, som betaler semesteravgift. Ved ledig kapasitet kan vi også leie ut til andre i studie-lignende situasjoner. Alle må registrere seg og søke bolig: https://sammen.no/no/bolig?location=haugesund

Dette er en 1-roms leilighet med eget kjøkken og bad. Leiligheten er møblert med seng (90x210), skrivepult m/stol og garderobeløsning. Kjøkkenet er ikke møblert med kjøkkenutstyr og leietaker tar med dette selv etter eget behov. Det samme gjelder for dyne, pute og sengetøy. Boligene har nesten 3 meter under taket, og med store vinduer har man veldig god romfølelse.

Dyrehold er ikke tillatt, og det er røykeforbud i alle våre boliger.

Merk deg at bildene som er vist er et eksempel på boligtypen du søker på, og at bildene kan avvike noe fra hybelen du kan bli tildelt

Eiendommen
Sørhauggata 100 ligger midt i Haugesund sentrum og kun 400 meter fra Høgskolen (HVL). Bygget er fra 2015 og vårt nyeste i Haugesund. Huset er bygget i massivtre og har godkjent passivhusstandard, et bygg med miljø i fokus.
I tilknytning til bygget er det en koselig bakgård hvor man kan nyte de fine dagene, og i 1.etg driver vi Kaffebaren 100. Det er eget låsbart sykkelrom, hvor alle beboerne kan oppbevare sykkelen sin trygt.

Kollektivtransport
Sørhauggata ligger i umiddelbar nærhet til alt Haugesund Sentrum har å by på og vis à vis Markedet shoppingsenter.
Byens gågate ligger et lite kvartal unna og hovedgaten for kollektivtransport finner du like utenfor døren, slik at du lett kan komme deg rundt med buss.

Nærområdet
Friluftsområdet Djupadalen med badestrand, turstier og gode jogge- og sykkelmuligheter ligger ca 2 km fra sentrum. Haugesunds samlingsted for restauranter og uteliv finner du på kaien, 500 meter fra boligen din.
Det finnes flere matbutikker i nærheten, men Coop er den nærmeste og ligger vis à vis Sørhauggata 100.

Bomiljø
Det bor ca 80 studenter i bygget vårt i Sørhauggaten. Kaffebaren i 1. etg blir brukt som samlingslokale for beboerne og vår husvert/studentassistent på bygget arrangerer ulike temakvelder utenfor ordinære åpningstider for Kaffebaren. Det være taco- og pizzakvelder, spillekvelder, julefrokost eller bare for å samles og lese til eksamen sammen. Bakgården brukes flittig når det begynner å bli litt varmere i været. Her er fine sitteplasser og kaffen er lett tilgjengelig.

Fasiliteter:
Vaskeri, WIFI, innendørs sykkelparkering, vaktmester, husvert/studentassistent


Beliggenhet

Adresse: Sørhauggata 100, 5528 Haugesund


Denne boligen er en del av Sørhauggata 100

Sørhauggata 100

Sørhauggaten 100 ligger ca 400 meter fra høgskolebygget. Dette er vårt nyeste bygg, åpnet i 2015.

I 100 er det plass til 91 studenter i studioleiligheter, men det er også noen større leiligheter, med separat soverom, om man skal bo sammen med kjæresten sin eller ønsker større plass.

I 100 blir du en del av et urbant og spennende bymiljø. I 1.etg driver vi Kaffebaren 100 og som beboer får du tilgang til en herlig bakgård for de fine dagene, samt som sosial møteplass. Boligene er for den urbane studenten som ønsker å bruke byens mange tilbud.

Mer informasjon om Sammens studentboliger

Generell informasjon

Sammen

Illustrasjonsbildene viser ikke annonsert bolig.
Gratis tilknytning til Internett. Se mer informasjon på sammen.no/internett. NB! Søker må være tilknyttet Studentsamskipnaden på Vestlandet (Sammen).

Annonse-ID: 230661
Sist endret: 08.04.2024 11:02

Logg inn for å kontakte annonsøren