Prøv Hybel Premium!

Vår forvaltningsløsning inkluderer gratis depositumskonto, innkreving av husleie, automatiske påminnelser ved manglende betaling og mye mer.

Rom i leilighet Professor Dahls Gate 18, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i leilighet
 • Areal10 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID208244

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.02.2019
 • Månedsleie8 287,-
 • Depositum3 840,-
 • Inkludert Oppvarming, Kabel-/Digital-TV

Fasiliteter

 • Hvitevarer
 • Balkong

Utfyllende informasjon

Ledig rom til leie i en fin og sentral leilighet på Majorstuen. Du skal lete lenge før du finner en like stor og fin leilighet i et så attraktivt strøk. Leiligheten er på ca.87kvm, med stor stue og en liten balkongen ut mot bakgården. Der blir det veldig varmt om sommeren, men heldigvis er det kort vei til Frognerparken hvor man kan sole seg eller gå tur.
Dette er en av de tryggeste gatene i Oslo by. Det tar kun to minutter å gå til Bogstadveien og under 10.minutter til Sats Elixia Colosseum.
Jeg elsker denne leiligheten og dette området fordi det er så sentralt med kort vei til alt. Det er et rolig og koselig strøk med stille naboer som fester en gang innimellom, men ikke altfor ofte.
Kort om meg:
Jeg er ei utadvendt, omgjengelig og blid jente på 26 år fra Tønsberg som liker å bli kjent med nye mennesker. Har alltid bodd med folk jeg ikke kjenner og er opptatt av at det skal være hyggelig å komme hjem.
Ikke noe mas og stress. Her skal det være lov å være for seg selv og kunne trekke seg tilbake når man har behov for det.
Jobber fast som Visual Merchandiser i Bogstadveien på Lindex. Ser etter en person som er like snill, ryddig og kul som trenger et hyggelig bofellesskap.

Det meste man trenger er i leiligheten, men soverommet leies ut umøblert. Der er det plass til 1.50 seng og kommode/klesskap. Usikker på hvor stort soverommet er.
Det er hylleseksjoner på den ene veggen hvor man kan plassere kurver og annen oppbevaring som man kan se på bildet.
Det er også god plass under trappen i gangen til å ha flere kommoder eller andre oppbevaringsløsninger.
Noen av møblene ikke lengre i leiligheten da den andre har personen flyttet ut. Sofaen blir byttet ut med en annen. Soverommet leies ut umøblert.

Bredbånd fra Get: 489,- deles på to mellom leietakerne.
Strømmen ligger ofte på en fastpris 599,- til sammen, noen ganger litt over. Deles på to
Oppvarming med panelovner i alle rom er inkludert i husleien.

Depositum: 3840,-
Det er opprettet en depositumsgaranti på 7.680,- hos husleie.no. da blir det 3840 kr på hver i depositum. Man har da en garanti på 48.000 kr i depositum som er en trygghet for alle parter. Den summen blir betalt til den som flytter ut som allerede har depositumet der.

Send meg gjerne en mld hvor du forteller litt om deg selv og hva du driver med til vanlig. Eller om du har noen spm om leiligheten!
Ser frem til å høre fra deg!😊

Visning: om du har tenkt til å komme på visning så send meg en mld.


Visningsinformasjon

Mandag 18.02 kl.18:00


Beliggenhet

Adresse: Professor Dahls Gate 18, 0353 Oslo

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren