Rom i bofellesskap Kingos Gate 3, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal9 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje2. etasje
 • Bolig-ID205488

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.08.2020
 • Månedsleie6 400,-
 • Depositum21 000,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv med stort kjøkken m/spiseplass, gang, komplett bad, vaskemasking, tørktrommel og 4 private rom (alle møblert). Sentralt på Alexander Kiellands plass - se mer ved å lese nedover.

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og meget godt organisert bo-kollektiv med 6-seks godt lydisolerte private rom av høy kvalitet, alle med hems (takhøyde 320 cm), kjøkken, gang, komplett bad og ekstra WC rom. Sentral beligenhet på Pilestredet/Bislett. Se mer ved å lese nedover

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 15/8-2021
Makstid: Frem til 15/8-2023

HUSLEIE - ROMLISTE

Leieprisen varierer etter rommenes størrelse. Basisleien er:

- Rom 1 - ca 8,5m2: KR 7300. Ledig senest fra 15.08.2020

- Rom 2 - ca 6,5m2: KR 6400. UTLEID minst til 15.8.21 (gutt, 1999, student)

- Rom 3 - ca 8m2: KR 7100 Ledig senest fra 15.8.2020

- Rom 4 - ca 9,3m2: Kr 7600. Ledig senest fra 15.8.2020

Elektrisitet, internet, med mer:
I tillegg kommer kr 600,- for andel strøm, bredbånd og møblering av rommet (se under)

DEPOSITUM

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale.

ROMMENE:
- IKEA garderober
- Dør med unik lås
- Rammemadrass 120x200 cm. Overmadrass er IKKE inkludert.
- Skrivebord og stol

Rom 4 vender ut mot bakgård, har eget veggmonterte skoskap ved døren og er ekstra lydisolert med 2 x doble gipsplater mot kjøkken og B30 lyd-/branndør inn til rommet.

MØBLERING / UTSTYR FELLESOMRÅDE:
Følgende er inkludert i leien:
- Komfyr (eldre modell)
- Oppvaskmaskin (2012)
- Stort Samsung kombiskap kjøl/frys (2012)
- Brannslukningsapparat
- Vaskemaskin (2013)
- Tørketrommel (2012)
- Sko-skap og knagger i gang (2012)
- Sko-skap og knagger på rom 4 (2012)
- Store IKEA garderober til alle private rom (2012)

LEILIGHETEN

Entré:
Hyggelig entré med plass til sko og jakker. Pent, flislagt gulv. Lyse malte veggflater.

Kjøkken:
Rennovert og utvidet i 2012. God størrelse med spisebord og stoler. Nyere vindu ut mot bakgård. Hvit innredning med glatte skapfronter. Nyere ventilator (2015). Fliser på gulv, ellers lyse malte flater. Komfyr (eldre modell) og nye (2012-2013) hvitevarer for øvrig (meget stort/flott Samsung kombiskap og oppvaskmaskin)

Bad/wc:
Pent flislagt bad/wc. Varmekabel i gulv. Pen dusjløsning med glassbyggerstein. Veggmontert wc. Egen plass for vaskemaskin og tørketrommel.

GÅRDEN OG OPPGANGEN
Oppgangen pusset opp i 2010. Kjelleren drenert for å hindre fukt i 2014, slik at kjelleren nå er tørr og fin. En stor bod i kjeller medfølger.

BELIGGENHET

Sentral, rolig beliggenhet mellom Iladalen og Akerselven, like ved Mølla og den flotte trehusbebyggelsen i Maridalsveien. Store grønne rekreasjonsområder som Iladalen, Akerselva og St.Hanshaugen park like i nærheten. Uteservering på nyopprustede Alexander Kiellandsplass hvor det er yrende liv på sommerstid, samt St.Hanshaugen senter og Kiellands Hus med alle fasiliteter i umiddelbar avstand.

Ellers gangavstand til sentrum, forretninger, cafèliv, restauranter, kino og teater på Torshov, Sagene, St. Hanshaugen og Grünerløkka. Kort vei til off. kommunikasjon med bl.a. gode forbindelser til Blindern, Nydalen, Handelshøyskolen BI m.m. Treningsentre som JIMU, SATS og Oxygeno like ved. Deli De Luca, 7-eleven og Statoil rett over gaten.

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Kingos Gate 3, 0457 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren