Leilighet, 2 roms Leilighet - 2 roms, Balsfjordvinden 66, Tromsø

Lys stue. Minimalt med innsyn
Flere bilder

Logg inn for å kontakte annonsøren

Logg inn Registrer deg

Info om boligen

 • BoligtypeLeilighet
 • Areal48 m2
 • Antall rom2 roms
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID202136

Leiebetingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.12.2018
 • Månedsleie12 500,-
 • Depositum25 000,-
 • Inkludert Internett, Kabel-/Digital-TV

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Balkong
 • Parkering

Utfyllende informasjon

Moderne 2-roms leilighet i toppetasjen på Bjerkakerstranda, fullt møblert, med stor balkong og parkering ledig fra desember. Leiligheten leies ut fult møblert, det eneste man trenger ta med er laken og sengetrekk. Passer perfekt for par eller enslig.

Leiligheten:

Leiligheten er på 48 kvm. og fremstår som moderne med gjennomgående god standard. Den ligger i toppetasjen og har minimalt med innsyn. Egen sørvest vendt balkong på 11 kvm. med utgang fra stue hvor man på sommeren har flotte solforhold fra kl. 11-21 og på vinterstid ser man ofte Nordlyset. Leiligheten inneholder kombinert stue/kjøkken med spisebord, romslig soverom, bad, entre/gang og separat bod på 4,5 kvm. på bakkeplan. Det medfølger 1 parkeringsplass til leiligheten på Borettslagets fellesarealer - hvor det er fri parkering. Det er i tillegg også gjesteparkering.

Stue: parkett, Sofa, sofabord, 48 tommers smart-tv (med kabel-Canal Digital), tv-benk med skuff, spisebord med fire stoler, oppbevaringsskap. Alt av bilder på veggene samt pyntegjenstander kan følge med om ønskelig.

Kjøkken: parkett, fullt utstyrt med alt man måtte trenge (alt fra brødrister, mikser, toastjern, blender, bestikk, kopper, glass, etc.), ovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøkkenvifte, dobbelt kjøleskap/fryser med integrert isbitmaskin/vann dispenser (innlagt vann med stoppekran), vitrineskap med øl/vin/whiskey -glass.

Soverom: parkett, relativ ny 150x200 dobbeltseng, to nattbord, tre store garderobeskap med rikelig plass

Gang/entre: flislagt, stort garderobeskap, skohylle, speil

Bad: komplett flislagt med gulvvarme, dusjhøre, wc, vaskemaskin, servant m/innredning, mekanisk avtrekksvifte

Oppvarming: elektrisitet til oppvarming, gulvvarme på bad. Leiligheten er godt isolert og drar godt nytte av at den ligger i toppetasjen med tanke på varme. Samtidig sørger de store vindusflatene for at solen varmer betraktelig.

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i området Bjerkakerstranda og har kort vei til hverdagslige fasiliteter.
Coop Extra, Coop bygg, frisør, treningssenter, bensinstasjon, veterinær, samt takaway-restauranter ligger like ved. Ellers er det kort vei til barnehage og skole samt søndagsåpen Kiwi butikk. Bussholdeplass med forbindelse til UIT/UNN (via sentrum) og Jekta/K1 er rett utenfor og med ca. 20 min gange er man i Tromsø sentrums gater og har tilgang til alle dens servicetilbud.

For den mer aktive er det kort vei til Sydspissen/Telegrafbukta (10 min. gange) som er et ekstremt populært område på sommertid blant Tromsøs beboere. Det er i tillegg flotte grøntområder og turløype (lysløypa starter bare litt over en kilometer unna) i nærheten av eiendommen, samt strandpromenade og molo. Området er opparbeidet med ballbinge, grøntarealer og lekeplass som hensikt å tilby dens beboere arealer i nærheten til å drive med sine fritidsaktiviteter.

Inkludert i leien er Internet, kabel-tv fra Canal Digital, felleskostnader, parkering, snørydding, vaktmestertjeneste, trappevask. Det eneste som ikke inngår i leien er strøm. Leier tegner eget strømabonnent.

Jeg er interessert i langtidsutleie, minimum et år med gjensidig tre måneders oppsigelse. Depositum er på 25 000. Det er ikke tillatt å røyke i leiligheten og det er ikke ønskelig med dyrehold. Jeg ser etter voksne, rolige ordensmennesker gjerne med referanser fra tidligere leie. Skriv litt om deg/dere så kan vi avtale visning.

NB! Stuen og kjøkkenet er nymalt (litt eldre bilder)

Visningsinformasjon

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Adresse: Balsfjordvinden 66, 9006 Tromsø

Rapporter boligen