Rom i bofellesskap Krumgata 8, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal10 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje4. etasje
 • Bolig-ID201874

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.08.2020
 • Månedsleie6 500,-
 • Depositum21 300,-

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Balkong

Utfyllende informasjon

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv med flott kjøkken m/spiseplass og balkong, gang, bad og fem (5) private rom (alle møblert). Leiligheten ligger sentralt på St. Hanshaugen / Bislett - se mer nedover.

PROFIL OG ORGANISERING

Bofellesskapene skal bestå av rolige, voksne og ansvarlige personer med god bo-evne, godt humør og med toleranse og respekt for andre. Leieboerne skal være aktive, dvs i jobb og eller studier, ha egen inntekt, være myndige og må beherske norsk/svensk/dansk/engelsk godt - både skriftlig og muntlig. Målgruppen for oss er unge voksne i alderen 18-35 år, men også voksne over 35 år med positiv holdning til å bo sammen med yngre personer vil bli vurdert. Personlige egenskaper vil uansett alltid være viktigere enn alder.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og vil medføre heving av leieforholdet.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet.

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk tillates med inntil én natt pr uke uten godkjenning. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn én natt pr uke skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg.

LEIEPERIODE

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen under)
Minste leietid (bindingsperiode): Frem til 15/8-2021
Makstid: Frem til 15/8-2023

BASISLEIE - ROMLISTE

Leieprisen varier i samsvar med rommenes størrelse:
- Rom 1: Kr 6500. Ledig tidligst fra 1.7 og senest fra 15.8

- Rom 2: Kr 6800. Ledig senest fra 15.8

- Rom 3: Kr 6900. Ledig tidligst fra 1.8 og senest fra 15.8

- Rom 4: Kr 6900. Ledig senest fra 15.8

- Rom 5: Kr 7700. Ledig senest fra 15.8

Elektrisiet, internet, med mer:
I tillegg kommer kr 600,- for andel strøm, bredbånd, møblering og kabel tv. Hvert rom leveres med garderobe, rammemadrass u/overmadrass, skrivebord og stol.

DEPOSITUM

3 ganger husleien inkl. tillegget for strøm m.m.

Depositumskonto opprettes hos OBOS-banken og depositums-garanti leveres av Tryg Forsikring, begge via hybel.no. Om du ikke har spart (nok) penger til depositum, godkjenner utleier kjøp av depositums-garanti etter avtale.

AREAL OG INNHOLD

- Totalt bruttoareal: 76 kvm
- Entré, kjøkken m/spiseplass og balkong, bad, soveromsgang og 5 disponible rom.
- Loftsbod og kjellerbod

STANDARD

Vinduer og entrédør:
Isolerglassvinduer og entrédør av nyere dato

Gulv:
Det er fliser på bad og kjøkken. Ellers er det parkett.

Vegger:
Overflater er av glassfiberstrie og malte flater.

Himling:
Det er malte flater og noe takplater i himlingene.

Ny (2018) balkong mot bakgård med utgang kjøkken.

De fem rommene som leies ut er private og har:
- unik lås til døren
- seng
- skap for oppbevaring
- skrivebord og stol
- persienner
- eget GET-punkt for kablet Internett (for optimal utnyttelse av hastigheten på 100 mb/s)
- eget GET-punkt med kabel-/digital-TV tilkobling

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite fronter. Heltre benkeplater, en stor og en liten kum i rustfritt stål med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenvifte, oppvaskmaskin, kjøleskap, spiseplass og balkong

Bad:
Romslig baderom med fliser på vegger og gulv. Det er varmekabler i gulvet. Badet er innredet med badekar med dusjgarnityr, servant i seksjon samt speil med overlys.

Ellers:
- Dørtelefon med åpner.
- Digital-TV fra GET, med eget tilkoblingspunkt for TV på hvert rom.
- Internetttilkobling med kabel på hvert rom (i tillegg trådløs tilkobling)
- Røykvarsler og brannslukningsapparat.
- Felles røykvarslinganlegg for sameiet.
- Støvsuger
- Gardintrapp
- Alle hvitevarer medfølger
- Kjøkkenbord m/stoler
- Skoskap i gang
- Balkong

BELIGGENHET

Krumgata 8 ligger meget sentralt på Bislett, kun 200 meter / 2 min gange fra OsloMet – storbyuniversitetet. Kort vei til trikk som tar deg opp til Universitet Blindern eller 37 Bussen som tar deg opp til Handelshøyskolen BI.

UTE/FELLESOMRÅDER
Ren og ryddig bakgård. Solid port ut mot gaten. Oppgangen er rennovert i nyere tid, og har lyse overflater og solid belegg i trappen. Trappevask i oppgangen er inkludert i husleien.

ADKOMST
Fra Pilestredet ta inn Holbergs gate, så svakt til venstre i Sofies gate. Parker ved ledig parkering. Husk betalingsautomat. Ellers ta buss eller bytrikk til Høgskolen og gå derfra.

ANDRE BOFELLESSKAP FRA FIDAN:

Utleier har også andre bofellesskap til leie med sentral beliggenhet (Bydel 1-4) i Oslo. Søk gjerne opp «FIDAN» på finn.no og trykk Bolig til leie. Eventuelt se vår hjemmeside/our web-site: www.fidan.no


Visningsinformasjon

Visning etter avtale. Send melding via annonsen med informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også MOBILNUMMER, hvilket rom du er mest interessert i, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det.


Beliggenhet

Adresse: Krumgata 8, 0170 Oslo


Generell informasjon

FIDAN Eiendom AS

FIDAN Eiendom har siden 2001 drevet utleie av private rom i bofellesskap sentralt i Oslo. Vi har ikke andre boligtyper. Vi tilstreber høy kvalitet: Kvalitet for oss er gode og velfungerene rom og fellesrom, trivelige og ordentlige folk å bo sammen med, ro, stabilitet og orden i kollektivet, enkelt og greit for deg som leietaker og rask og god service fra oss. Husleien inkluderer strøm, Internet, kabel-TV, seng, garderobe, arbeidsbord og stol. Våre kollektiv har vanligvis ikke felles stue. I steden er rommene innredet slik at de kan brukes både som oppholdsrom på dagtid og soverom om natten.

Vi søker leietakere som er aktive med studier og/eller arbeid, og gjerne med trening og andre interesser i tillegg. Vi ser etter kandidater som ønsker å leie minst ett år.

Du er:
*rolig og flink til å samarbeide og viser respekt og toleranse for andre
*sosial og glad i folk
*glad når det er rent og ryddig rundt deg, rask til å rydde opp etter deg selv på kjøkken og bad og utfører dine renholdsplikter punktlig og grundig
*på jakt etter en bolig der det ikke er adgang til festing og støy, og med krav til ro mellom kl 23:00 og 07:00
*røykfri og rusfri
*flink til å kommunisere tydelig både skriftlig (epost og SMS) og muntlig på norsk eller engelsk

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren