Leilighet, 5 roms Sinsenterrassen 7, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeLeilighet
 • Areal55 m2
 • Antall rom5 roms
 • Etasje4. etasje
 • Bolig-ID195818

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.08.2018
 • Månedsleie24 000,-
 • Depositum72 000,-
 • Inkludert Strøm, Oppvarming, Varmtvann, Internett

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Velkommen til en pen og luftig 5-roms toppleilighet på Sinsenterrassen 7. Denne egner seg meget bra som kollektiv for fire venner/bekjente.

Leiligheten ligger flott til mellom Carl Berner og “nye” Løren. Her kan man bo i en stille og grønn gate, og samtidig ha alt en trenger av byens fasiliteter i nærheten. Du kommer raskt til de fleste utdanningsstedene og utelivet i Oslo, enten kollektivt, på sykkel eller ved å gå. Sinsenterrassen ligger på en høyde, og fra leiligheten har du overraskende vid utsikt over Oslo. Herfra ser man fra Ekeberg i øst, Oslofjorden i sør og til Holmenkollen i vest. Dette er en leilighet hvor både studenter og nyutdannede kan trives godt.

Kort om leiligheten:

Leiligheten ligger i fjerde og øverste etasje i en velstelt blokk fra 1936. Leiligheten er på 55 kvm og inneholder 4 soverom, kjøkken, gang og bad. I kjelleren har leiligheten en bod på 6 kvm, noe som gir god plass til lagring.

Store deler av leiligheten ble pusset opp høsten 2016 med praktisk kjøkken, nymalte vegger og gulv. Badet er helt nytt fra november 2018. Soverommene varierer noe i størrelse, fra 7 til 9 kvm. Med en takhøyde på 2,65 m og store lyse vinduer er det luftig romfølelse. Alle soverommene har god plass til seng, pult og klesskap. Leiligheten bør oppleves!

Utleiepris inkluderer oppvarming, varmtvann, internett (50mbps) og strøm. Dette er en leilighet man kan flytte rett inn i. Med leiligheten følger klesskap og hvitevarer til kjøkken og bad.

Kollektivtransport:

Det er god kollektivtransport i umiddelbar nærhet (trikk, buss og t-bane). For den sportye går det også an å sykle eller bruke beina.

T-bane
Det er 350 meter til Sinsen T-banestasjon. Derfra kommer man seg rett på Ringen med rask tilgang til viktige knutepunkter i Oslo: 8 min til Blindern (Universitet i Oslo), 3 min til Nydalen (BI Nydalen) og 9 min til Oslo S.

Trikk
Det er 150 meter til Sinsenterrassen trikkestopp. Derfra går 17-trikken hvert tiende minutt ned til Oslo S (14 min).

Buss
Det er 250 meter til Sinsen T busstopp. Derfra går 31-bussen hvert 12 minutt døgnet rundt inn og ut av byen. Bussen bruker samme tid som trikken til Oslo S (14 minutter).

MAT: Rett over gata finner du din lokale Bunnpris, åpen alle dager.

TRENING: For treningsivrige finner man Sats Elixia kun en kjapp spasertur (700 meter) unna. Flere butikker og kafeer på Carl Berners torg som straks ferdigstiller flotte uteområder med butikker og liv på gateplan.

PARK: Leiligheten ligger like ved Torshovdalen, en av de større grønne lungene i Oslo sentrum. Her kan man slappe av på sommerdager. Det finnes blant annet tennisbane, volleyballbane og treningsstativ mm.

Om du skulle være interessert ønsker jeg gjerne at dere tar kontakt via mail og skriver litt om hvem dere er og hva dere driver med. Er forøvrig viktig at dere kan vise til studentplass eller jobb. Visningsdato avtales nærmere.


Beliggenhet

Adresse: Sinsenterrassen 7, 0574 Oslo

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren