Enklere, tryggere og mer effektivt

Med Hybel Premium blir utleieprosessen enklere, tryggere og mer effektiv. Vi hjelper deg med innkreving av husleien og sørger for at du har full oversikt over leieforholdene dine.

Leilighet, 1 roms Stensgata 12, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeLeilighet
 • Areal25 m2
 • Antall rom1 roms
 • Etasje1. etasje
 • Bolig-ID184958

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra15.11.2018
 • Månedsleie11 000,-
 • Depositum0,-
 • Inkludert Oppvarming, Varmtvann

Fasiliteter

 • Balkong

Utfyllende informasjon

Velkommen til Stensgata 12.

Beskrivelse

Innhold

Leiligheten ligger i bygningens 1. etg. og inneholder: Gang, bad/wc, kjøkken i åpen løsning og stue med utgang til ca. 3 kvm balkong. Leiligheten disponerer 2 boder (i gang og kjeller). Tilgang til fellesvaskeri.
Standard

Kjøkken:

Kjøkken i åpen løsning. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Heltre benkeplate. Kjøkkenseksjon med 2 kokesoner, kjøleskap med fryseboks og skyllekum og ettgreps blandebatteri. Stekeovn/ micro (ny) integrert i underskap. Fliser over kjøkkenbenken. Belysning under overskap. Ventilator over kokesone.

Bad:

Bad innredet med toalett, dusjkabinett med vegger/dører i herdet glass, servantinnredning og speil med overlys. Opplegg for vaskemaskin (smal modell/begrenset plass).

Skap og reoler:
Garderobeskap i gang. Skap over inngangsdør.

Overflater på innvendige gulv:
Innvendige gulvoverflater med parkett. Vinylbelegg på bad. Eldre/original parkett. Parkett med stedvis en del glipper mellom gulvbord.

Overflater på innvendige vegger:
Innvendige vegger med malte flater. Nymalte flater i 2017.

Overflater på innvendig himling:
Innvendige tak med sparklet og malt betong/mur.

Beliggenhet

Sentral og meget attraktiv beliggenhet ved Bislett/Adamstuen i populære Stensgata. Her bor man stille og tilbaketrukket, samtidig er det gangavstand til det meste. Kort vei til de fleste typer forretninger og servicetilbud. Nærhet til skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Rekreasjonsarealer i omkringliggende parker som Stensparken og Idioten. Koselige fortauskafeer, restauranter, treningssenter, vinmonopol, samt matbutikker med stort utvalg like i nærheten. Fra leiligheten er det også gangavstand til handlegaten Bogstadveien/Hegdehaugsveien, Bislett stadion og St. Hanshaugen. Sykkel eller kollektiv transport tar deg også raskt til Majorstuen og Frognerparken. Kort vei til Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo, tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen.

Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 og busstopp for 21- og 37 bussen ligger rett i nærheten. Det finnes gode ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere.


Visningsinformasjon

Visning etter avtale


Beliggenhet

Adresse: Stensgata 12, 0358 Oslo

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren