Prøv Hybel Premium!

Vår forvaltningsløsning inkluderer gratis depositumskonto, innkreving av husleie, automatiske påminnelser ved manglende betaling og mye mer.

Rom i bofellesskap Thereses Gate 20B, Oslo


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal12 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • Etasje3. etasje
 • Bolig-ID168048

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.02.2019
 • Månedsleie6 100,-
 • Depositum18 250,-
 • Inkludert Varmtvann, Internett

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer

Utfyllende informasjon

Hei! Vi leier ut det ene rommet i vårt flotte jentekollektiv sentralt på Bislett i Thereses gate da jeg flytter. Vi er nå på utkikk etter en som har mulighet til å leie fra og med februar 2019.

Vi er på utkikk etter noen som er i møte kommende, glad og sosial. Vi er veldig sosiale av oss og har et supert system på hvordan vi liker å ha det rundt oss (vaskelister, husordensregler, handling av felles ting som toalettpapir, såper, etc) og håper den som kommer inn tar like stor del i dette som vi har gjort hittil.
Vi tilbringer mye tid i stuen der vi har godt med sitte og ligge plass, en TV med tilgang til chromecast (netflix, viaplay, dplay, tv2sumo + hdmi kabel). Leien inkluderer varmtvann og internett men strømmen kommer i tillegg. På det dyreste (vintertid) har den vært på ca 400kr per person, og på det billigste kan det være i underkant av hundrelappen per person.

Beliggenhet:
Leiligheten ligger som sagt SUPER sentralt på Bislett i Thereses gate med kort vei til alt! Kollektiv transport bokstavelig talt rett utenfor døren med 18/17 trikken og 21 bussen, dagligvarehandel er det nok av, vinmonopol i samme gate, apotek, treningssenter, kafeer, restauranter, you name it! Kort gå avstand til Bogstadveien/Majorstuen, slottsparken osv. I nærområde er det også diverse parker (Stensparken, St. Hanshaugen).

Standard:
Leiligheten er relativt ny og moderne i en super fin bygård i god standard og veldig lydtett. Alt av møbler og hvitevarer står på plass og det vi tilfalle en engangssum på 1200,- for "eie" av alle felles møbler da vi har kjøpt disse selv og for at den som flytter inn skal ha like stor rett på disse som oss. Det er elektrisk oppvarming, nøkkelkort (istedenfor masse forskjellige nøkler), porttelefon, vaskemaskin med integrert tørketrommel og oppvaskmaskin. Internett er inkludert i husleien.

Rommet som står ledig er på ca 12 kvm med god skap plass og er det største rommet i leiligheten. Jeg har hatt en 140 seng, men det er fint plass til en litt større seng også hvis det er ønskelig. Det ene skapet hører med i leiligheten og må bli stående, men jeg har gått til innkjøp av mer skap plass og kjøpt et ikea PAX skap med eget sko skap, masse hylleplass og et eget til å henge klær i. Dette kan da evt kjøpes hvis det er av interesse (anbefales hvis du har like mye klær som meg, hehe)! Jeg har også kjøpt en liten "bokhylle" jeg bruker til å ha diverse ting på (sminke, bøker, smykker, etc) som også kan kjøpes av meg ved interesse. Det er panelovn på rommet som gjør at det varmer godt om vinteren.

Ta kontakt om du er interessert enten her eller på mobil nr: 95492147. Fortell gjerne litt om deg selv hvis du tenker dette er et kollektiv for deg så kan vi avtale møte!

Vi snakkes :)


Visningsinformasjon

Åpen for visning omgående.


Beliggenhet

Adresse: Thereses Gate 20B, 0168 Oslo

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren