Kjøkken/Stue
Flere bilder

Ett rom til leie i koselig og moderne kollektiv. Gratis leie i februar.

Del på Facebook

BOLIG REGISTRERT 08.01.17

Info om boligen

Boligtype
Rom i bofellesskap
Areal
9 m2
Antall rom
1 ledig rom
Etasje
1. etasje
Fasiliteter
Hvitevarer
Hage

Leiebetingelser

Månedsleie
4 500,-
Depositum
9 000,-
Leieperiode
Korttidsleie
Ledig fra
01.02.2017

Utfyllende informasjon

Leier nå ut rommet mitt i en koselig og moderne leilighet i Kronstadveien 38.

Gjenværende i leiligheten er to hyggelige jenter, Sandra og Thea, som begge studerer molekylærbiologi på UiB. Vi er på utkikk etter en ryddig og koselig roomie til å ta over det siste av de 3 soverommene i denne flotte leiligheten.

Rommet som leies ut er omtrent 9 kvm, og det er plass til en seng, klesskap og skrivepult. Rommet har vært møblert med 1.60 seng, et stort skap, et mindre skap, skrivepult og bokhylle. Rommet leies ut umøblert. Det følger med en bod til leiligheten hvor man kan oppbevare ekstra gjenstander, for eksempel koffert eller lignende.

Leiligheten er inkluderer absolutt alt av hvitevarer, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel, salong med bord og sofa, tv, bar med barkrakker.

Strøm, internett og evt. tv kommer utenom leien. Per dags dato har vi hatt fibernett fra Altibox. Samlet har internett og strømmen pleid å ligge under 500kr/mnd per person.

På baksiden har man et stort hageområde, som er supert til grilling om sommeren. Her har man også tilgang til boden, som nevnt over. På fremsiden av huset er det nedstøpt sykkelstativ.

Leiligheten ligger sentralt ved Årstad Skole, Høyskolen på Kronstad og Haukeland Sykehus. Skal du inn til sentrum er bybanestoppet på Danmarksplass bare 7 min unna. Er du en av de som liker å gå, tar bare dette omtrent 25 minutter. Både BI, UIB og andre fakultet har en reisetid på ca 5-6 minutter med bybanen. Bussforbindelsene er også nærme.

Av matbutikker i nærheten finner du Kiwi, Rema 1000, Bunnpris, Spar og Coop Ekstra.
På Danmarksplass finner du spisesteder som: Peppes Pizza, Dolly Dimples, Bien, Kolonialen Kranen Bakeri og Cafe og Mingel gastrobar.
Andre ting som Apotek, 7 Fjell Legesenter for studenter, iTrain, Stamina trening, og mye mer! Det er også et SIBsenter 4 min unna.

Er du interessert og ønsker visning, send gjerne en mail og litt info om deg selv.

Rommet leies ut frem til og med juli, med svært gode muligheter for forlengelse.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mvh Camilla, Sandra og Thea

Beliggenhet

Adresse: Kronstadveien 38, 5053 Bergen

Profil

  • Visninger
  • Ta kontakt for å avtale visning

Verifiseringer

  • Telefonnummer
  • Identitet

© HYBEL AS (2000-2017)