Flere bilder

Ny leilighet i 5. etasje på Bekkestua Syd II

Del på Facebook

BOLIG REGISTRERT 05.01.17

Info om boligen

Boligtype
Leilighet
Areal
50 m2
Antall rom
2 roms
Etasje
5. etasje
Fasiliteter
Hvitevarer
Balkong

Leiebetingelser

Månedsleie
14 000,-
Depositum
28 000,-
Leieperiode
Langtidsleie
Ledig fra
01.02.2017
Inkludert i leie
Oppvarming
Varmtvann
Kabel-/Digital-TV

Utfyllende informasjon

Har du lyst til å bo fint midt på Bekkestua?
Vi har til utleie en helt ny leilighet i 5. etasje på Bekkestua Syd II, et bygg som ble ferdigstilt i begynnelsen av desember. Leiligheten har kun vært bebodd i én måned av av ung mann som har fått jobbtilbud i utlandet, og er tilgjengelig for snarlig innflytting.

Fra stuen og soverommet har man ubegrenset utsikt til Bærumsmarka og Holmenkollen, og fra balkongen Fornebu i tillegg. Lys enstavsparkett og hvite vegger samt høye vinduer som gir godt med dagslys. Innglasset balkong med utelys – kan åpnes om ønskelig. Downlights m/dimmer i stue, kjøkken og på bad. Helt ny vaskemaskin og tørketrommel medfølger i husleien.

Flott og nytt kjøkken fra Sigdal med kombiskap, oppvaskmaskin og stekeovn / induksjonstopp samt godt med lagringsplass. Innovativ kjøkkenvifte med godt avtrekk som automatisk slår av ovn og stekeplater ved for høy temperatur. Lekkert flislagt bad med dusj, servant, speilskap og vegghengt toalett.

Regulerbar vannbåren gulvvarme (inkl. i leie) i gang, stue og på soverom. Moderne og effektivt ventilasjonssystem med regulerbar styrke som kan justeres fra kontrollpanel i innvendig bod. Fiber fra Viken Fiber / Altibox med trådløs router finnes allerede i leiligheten. En generøs TV-pakke og HD-dekoder fra Altibox følger med i sameiet – internett bestilles av leietaker. Heis ned til garasje.

Bekkestua har blitt betydelig oppgradert de siste årene med flere koselige caféer, butikker, restauranter og kjøpesenter. Her finner du alt du måtte trenge rett utenfor døren, inkl. SATS i kjelleren. Pent opparbeidede fellesarealer og flere hyggelige turområder kun få minutter unna, og T-bane til Oslo (18 min) samt bussterminal rett utenfor døren. Her bor du godt, stille og sentralt!

Boligen leies i utgangspunktet ut umøblert, men om ønskelig kan ny utleier overta en Kivik 3-seter sofa m/ sjeselong, sofabord og en helt ny 160cm dobbeltseng. 2 stk klesskap er allerede integrert på soverom. Integrert garderobeskap med speildører for gangen er bestilt og vil være på plass før ny leietaker flytter inn.

Ta kontakt på mail eller sms for visning.

BTA: 50 kvm

Beliggenhet

Adresse: Gamle Ringeriksvei 36B, 1357 Bekkestua

Profil

Michael Reed
  • Visninger
  • Ta kontakt for å avtale visning.

Verifiseringer

  • Facebook
  • Telefonnummer

© HYBEL AS (2000-2017)