Opprett depositumskonto gratis

I samarbeid med OBOS-banken tilbyr vi gratis opprettelse av depositumskonto til alle våre Hybel Premium kunder.

Rom i bofellesskap Njords Veg 13, Trondheim


Om boligen

 • BoligtypeRom i bofellesskap
 • Areal12 m2
 • Antall rom1 ledig rom
 • EtasjeAnnet
 • Bolig-ID157624

Betingelser

 • LeieperiodeLangtidsleie
 • Ledig fra01.04.2019
 • Månedsleie4 400,-
 • Depositum8 800,-
 • Inkludert Internett, Kabel-/Digital-TV

Fasiliteter

 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Balkong
 • Hage
 • Parkering

Utfyllende informasjon

Ønsker du å bo et av Trondheims fineste og triveligste kollektiv? Da har du kommet riktig! Velkommen til MyFlat!

***Beliggenhet***
Hele huset ble totalrenovert sommeren 2016 og er på hele 170 kvm med en innbydende hage. Huset ligger på Nardo i et rolig nabolag, og NTNU Gløshaugen er en kort sykkel- eller gåtur unna - eller 4 bussholdeplasser dersom du foretrekker buss. I rushtrafikken går bussene oftere enn hvert tiende minutt, og det er hyppige avganger både på kveld og i helg. Nardosenteret med sine mange funksjoner ligger noen minutters gange unna, hvor man blant annet finner apotek, frisør, dagligvarebutikk, legesenter, restaurant og bakeri m.mer.

Dette huset er perfekt for deg som studerer på NTNU og ønsker å bo sammen med gode venner, eller for deg som ønsker et moderne, nyoppusset og rolig men sentralt alternativ.

*** Fasiliteter ***
Huset er fullt møblert, og tre av hyblene har egen balkong. Parkeringsplass for en bil medfølger, samt fri bruk av en lys og trivelig hage. Alle rom har seng, skrivepult og skap, og i kjelleren finner dere et treningsrom med blant annet tredemølle, spinningsykkel og treningsbenk.

Alt i huset er oppgradert, inkl det elektriske anlegget, alt av rør-opplegg er byttet og satt inn nytt, nye gulv på alle rom, nytt kjøkken med nye hvitevarer og to helt nybygde bad med varmekabler. Det største badet er på hele 10 kvm og ferdigstilles denne uka. Badet har dusjkabinett, dobbel servant, to vaskemaskiner og en tørketrommel. Kjøkkenet er av god størrelse og har to kjøleskap, vaskemaskin og godt med skapplass hvor hver hybel har sin egen skuff til tørrvarer. I tillegg er det fryser i kjelleren.

*** Tidspunkt for overtakelse og visning ***
Hyblene er ledige fra 01.04.2019. Visning etter avtale.

*** Leie inkluderer ***
- Alt av kommunale avgifter (vann, renovasjon, eiendomsavgifter o.l.)
- Høyhastighets internett fra Canal Digital (500 mbit)
- Kabel-tv fra Canal Digital
- Bruk av treningsrom

Strøm kommer i tillegg til husleien, og depositumet er på 2 måneders leie. Det opprettes egen depositumskonto hos DNB hvor vi tar kostnaden og rentene tilfaller leietaker.

*** Hybler ***
Rom 1 (6 kvm): 4400 kr [UTLEID]
Rom 2 (11 kvm + balkong): 5500 kr [UTLEID]
Rom 3 (12 kvm + balkong): 5500 kr [UTLEID]
Rom 4 (8 kvm + balkong): 5100 kr [UTLEID]
Rom 5 (8 kvm): 4800 kr [UTLEID]
Rom 6 (9 kvm): 4800 kr [LEDIG FRA 01.04.2019]

Vi vil oppdatere ledigheten etter hvert som hyblene leies ut.

*** Om utleier - MyFlat ***
MyFlat er et selskap som leier ut hybelhus i Trondheim. Eierne bak selskapet har selv vært studenter i Trondheim i en årrekke, og er gründere bak selskaper som Austmann Bryggeri, Nordic Experience og Melt Foodtruck. Vi bryr oss genuint om våre leieboere, og vil gjennom MyFlat tilby en bekymringsfri utleie av topp moderne hybler/leiligheter. Leieforholdet skal gjøre at alle våre beboere kan fokusere fullt og helt på studier/jobb til vanlig, og virkelig føle seg hjemme når skole-/arbeidsdagen er over. Vi setter strenge krav til sikkerhet på elementer som det elektriske anlegget og andre faktorer i boligene vi leier ut, og vi jobber alltid for at alle enhetene våre er steder hvor vi selv kunne tenke oss å bo. MyFlat er en seriøs utleier som tar leietakerne på alvor i et marked hvor mange aktører opererer i gråsonen av hva som er tillatt.


Visningsinformasjon

Ta kontakt for å avtale visning!


Beliggenhet

Adresse: Njords Veg 13, 7032 Trondheim


Generell informasjon

MyFlat

MyFlat er et selskap som leier ut hybelhus i Trondheim. Eierne bak selskapet har tidligere selv vært studenter i Trondheim, og vil gjennom MyFlat tilby en bekymringsfri utleie av topp moderne hybler/leiligheter.

Rapportér annonse

Logg inn for å kontakte annonsøren