Artikler

Fem tips mot svindelforsøk

Det er dessverre sånn at ikke alle våre brukere alltid har ærlige hensikter. Vi gjør alltid hva vi kan for å stoppe svindelforsøk, men vi har naturlig nok ikke anledning til å kontrollere enhver e-post som sendes gjennom våre systemer. Derfor har vi utarbeidet en liten liste over tips.

Les mer

Tips til deg som skal leie ut leilighet

Det er svært enkelt å leie ut egen bolig, leilighet, hybel eller rom på nettet. Markedet bugner over av potensielle leietakere som strekker seg langt for å få leiligheten de drømmer om. Her har vi samlet ti gode råd for deg som skal leie ut bolig.

Les mer

Tips til jakten på leilighet

I et opphetet leiemarked er det lurt å holde hodet kaldt og tunga rett i munnen. Vi har utarbeidet en liste på ti gode råd som kan hjelpe deg til å finne en leilighet eller hybel som er perfekt for deg.

Les mer

Flytting

Å flytte for seg selv er en spennende og lærerik opplevelse. Selve flyttingen er ikke like begivenhetsrik. Man oppdager ofte ikke hvor mye man har, før man begynner å pakke det ned, og ikke minst, må bære alt sammen! Når man skal flytte er organisering og planlegging viktig.

Les mer

Bolig

De aller færreste av oss har egenkapital nok til å kjøpe bolig med en gang de flytter hjemmefra. Da er det enkleste å leie. Å finne en leilighet eller et rom å leie kan være komplisert. Det er mange faktorer som spiller inn, og mye som skal tas hensyn til.

Les mer

Økonomi

Det å flytte hjemmefra er for de fleste, en stor utfordring. Særlig økonomisk. Du får en hel del utgifter du ikke er vant til å ha. Og plutselig er det ikke nok å sette det man vil ha opp på en handleliste lenger, du må faktisk ut og kjøpe det selv, for egne penger. God økonomi er så enkelt som å ha mer inntekter enn utgifter, eller en balanse.

Les mer

Innredning

Når man er nyetablert et det sjeldent man har råd til all verdens dyre møbler. Allikevel er det jo viktig å trives i sitt nye hjem. Man kan ikke forvente å kunne kjøpe alt man trenger av møbler med en gang. Start med det som er mest nødvendig, og det du har råd til.

Les mer

Strøm og ENØK

Det er viktig å tenke på strømforbruk selv i små leiligheter. Ved å redusere energiforbruket sparer du naturen for utbygging av vassdrag og forurensninger av luft og vann. Samtidig sparer du penger selv.

Les mer

Vask og rengjøring

Alt tøy kan ikke vaskes sammen. Man er nødt til å sortere skittentøyet etter farge, og på hvilke temperatur det skal vaskes. Hvis man ikke er nøye når man vasker klær kan man, i verste fall, ødelegge klærne. Sjekk på vaskelappen hvordan tøyet skal vaskes, og følg anvisningene.

Les mer

Mat og drikke

Det å sette i gang et stort matlagingsprosjekt etter å ha kommet hjem fra skole eller jobb, blir ofte et ork. Derfor er det ofte man tyr til ferdigmat. Det krever lite energi, lite ingredienser og er ferdig på kort tid. Problemet er, at denne typen mat ofte er veldig usunn, og det kan bli dyrt i lengden.

Les mer